….och så var det slut på anno 2008.

Maken vaknar något piggare, men fortfarande pipig, och vårt nyårsfirande begränsar sig därmed till hemmets fyra väggar.

Så nu måste jag ut och leta efter hummer. Eller nåt. För en vanligt middag känns ju så där.

Jag har med glädje sett fram emot att detta skitår skall ta slut, och nu är vi äntligen där. 2009 kan nämligen inte bli sämre än vad som varit. Ja, det ska väl vara skilsmässa och/eller konkurs då’ra.

Jag har bestämt mig för en del förändringar och ser därför fram emot detta nya år.

Och så var det det här med bloggeriet.

Min blogg har förärat mig med många nya vänner. Vänner som jag aldrig annars skulle ha lärt känna. Vänner som jag träffat i verkligheten, och vänner som kommer att förbli härliga cyberspace-vänner.

Ett helt fantastiskt verktyg för att lära känna andra utan att traggla sig igenom det vanliga sociala spelet. Som oftast bara är energikrävande.

Så alla ni som regelbundet tittar in här; tack som fan! Tack för alla uppmuntrande kommentarer. Tack för alla skratt. När man är gift med en oerhört krävande man, som dessutom råkar vara ens chef, så har bloggen blivit min ventil.

Och nog fan har jag ventilerat!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

 1. Mona skriver:

  TACK allihopa! Útan er så är det meningslöst att blogga!

 2. Gott nytt år – och tack för att du förgyller min vardag med så många härliga inlägg! Kram

 3. Erica skriver:

  Mona jag älskar din ventil – satan det lät snuskigt men det var ibnte så det skulle läsas.
  Gott slut / Erica

 4. Och ett Gott Nytt År till dig också! Jag instämmer med så många andra och säger att det är vi som ska tacka dig. Många gånger har jag skrattat så jag nästan kissat på mig när jag läst dina inlägg. (Och då är jag itne inkontinent utan bara väldigt road av dina berättelser om dina dagliga äventyr). Kram!

 5. mONICA skriver:

  hitta du hummer??
  Va bra kanske vi ses då inte lovet är slut? puss på dig och din fAMILJ!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..