ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

What goes around…

Talibanen

Vaknar av att talibanen har sin mun INNE i mitt öra och väser;

“Mamma, kan du vakna, mamma kan du läsa skyltboken för mig NU…maaaaammma!”

Ibland kommer mammor med särdeles korkade idéer.

Rösta på mig

What goes around…

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights