ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Önskningar

Talibanen

På väg till dagis i morse;

“Mamma, vet du, jag vill ha en hund, pappa vill ha en motorcykel och du vill ha ett städat hus!”

Ähum..harkel…tror visst att jag tjatar lite för mycket…

Rösta på mig

Önskningar

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights