ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Stockholmare ut i fingerspetsarna!

Talibanen

På väg ut till broderns lantställe, ca 2 timmar från Stockholm, passerar vi en hästhage.

Talibanen säger plötsligt: “mamma, kolla, jag såg hästens spene, den var jättelång!”

Ähhum, måste nog ta mig ut till landsbygden lite oftare.

Stackars 08-barn.

Rösta på mig

Stockholmare ut i fingerspetsarna!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.