ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

En massa raderade inlägg

Funderingar

För dig som nyligen har hittat hit måste jag förklara att jag i maj/juni 2008 bestämde mig för att sluta blogga. Under några dagar så satte jag igång med att radera en hiskeligt massa inlägg.

Efter nån vecka så ångrade jag mig. Trycket blev för stort och jag började igen.

Så ibland saknas det en röd tråd. Tyvärr.

Basattduvet

En massa raderade inlägg

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.