ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Så sant.

Blandat

Sitter i bilen med talibanen. Hon är på värsta tjathumöret. Och jag är hungrig.

Till slut säger jag att hon får lägga av att tjata.

“Varför då?”

“För att jag inte gillar människor som tjatar.”

“Varför då?”

“Tänk dig själv om nån skulle tjata på dig hela tiden.”

Tyst

“Men mamma, du tjatar ju alltid på mig: “Du måste städa, ät upp maten, gör inte så.” Det är ju tjat mamma.”

GAAAAAAAAHHHHHH!
Rösta på mig

Så sant.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights