Häpp

I natt drömde jag att jag hade sex med Mikael Persbrandt.

Drömmen måste ha börjat tidigt.

För det var ingen ände på det.

När jag väl vaknade så försökte jag somna om.

Det gick inte.

Det är vid sådana tillfällen man önskar att man har en fjärrkontroll när man sover.

”Play….”

För man kan väl inte rå för vad man drömmer. Va?!Va?!Va?!

Rösta på mig

 1. Mammor som har sex!??! Hmm…

  Kvinnor som fiser.. Öht… Satans vad ociviliserat…

  Mikael Persbrant… Men vem fan är det ? 😉

  Dream on Monararingen…

  Pok

  Malladreamarbralla

 2. Kikar in jag har tagit Micke i handen *asg*

 3. Kära anonym: det stod mellan dig och en annan! Och bokningsbekräftelsen är utskickad, gäller för hela året. Och middagen hade jag verkligen velat gå på. (Av någon anledning så fick jag för mig att det var den 21:a!)
  Och vad beträffar fisandet: du får fisa hur mycket du vill. På altanen!

 4. Å vad ni har fel 😉

  Det var jag som fes. Och nej, jag gillar inte rött. Och ja, jag har haft sex. Men minns inte när det var senast.

  Jag gillar inte nödvändigtvis schlager eller när folk inte har på sin mobil eller när vänner inte kommer på mina middagar som jag bjuder in till utan istället prioriterar resor med sin familj och låter alla löv ligga kvar i trädgården och som inte heller bekräftat min bokade plats på altanen.

  Jag lovar att inte fisa där.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..