ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Häpp

Blandat

I natt drömde jag att jag hade sex med Mikael Persbrandt.

Drömmen måste ha börjat tidigt.

För det var ingen ände på det.

När jag väl vaknade så försökte jag somna om.

Det gick inte.

Det är vid sådana tillfällen man önskar att man har en fjärrkontroll när man sover.

“Play….”

För man kan väl inte rå för vad man drömmer. Va?!Va?!Va?!

Rösta på mig

Häpp

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights