ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Glömde sig lite

Blandat

Dagarna går lite för fort nu.

Det ska inte vara påsk nu. Den ska vara senare. När det inte är någon snö.

Så jag var inte beredd. På påsken alltså.

Och på påskkärringarna.

Så jag har inget godis hemma. Och har redan satt på mig mina “myskläder”.

Och det ringer satan på dörren hela tiden.

Så jag öppnar inte.

Och Skärtorsdagen är ju inte direkt ett nytt påfund för i år.

Så jag borde ha förberett mig.

Dessutom har jag flera ton godis att tillgå. Om jag bara hade orkat att åka och hämta.

Geez, vilken looser jag är.

Rösta på mig

Glömde sig lite

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.