ANNONS

”Avgång SK405, gate 77”

/

I våras så bestämde jag och väninnan oss för att åka till Las Vegas nu i höst/vinter.

Eftersom våra män är snåla när det kommer till att låta deras hustrur resa på en ren shoppingtur, utan att ens överväga att ta med dem, så bestämde vi oss för att flyga på s k poäng. Och bo gratis då väninnan kommer just från Las Vegas.

Det kunde inte bli bättre. Tyckte vi.

Men tiden har bara rusat det senaste halvåret. Och nu har vi svårt att hitta en resa. Eftersom det måste vara en viss avresedag. För väninnan jobbar dessutom hos oss. Så det betyder att två personer, som är fundamentala för verksamheten (det är åtminstone vad vi inbillar oss), kommer vara borta sisådär 10 dagar.

Men hon och jag måste bort. Vi måste andas. Innan vi exploderar.

I kväll föreslog hon att vi helt enkelt tar med varsin kudde, åker ut till Arlanda. Sätter oss i baren, och dricker Margaritas i 10 dagar. Och lyssna på speakerrösten som meddelar avgångar världen över. Och sova i bilen på parkeringen.

Detta är ett förslag vi starkt överväger.

Rösta på mig

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00