ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Äktenskapliga reflektioner

Blandat

Jag har ju levt med min man ett antal år, så jag vågar påstå att vi känner varandra ganska bra. Han har dessutom ett sjätte sinne när det gäller vissa saker.

De senaste månaderna har varit fullständigt sinnesjuka. Detta påverkar ju givetvis vårt familjeliv.

Så jag har den senaste tiden låtit honom förstå att jag tycker att det är lite körigt. Typ dags-att-kasta-in-handduken-körigt.

Så en morgon ligger det ett ihopvikt papper vid min mobil.

Ett så kallat lööööve-letter.

Jag blir genast varm i kroppen av innehållet.

Men, eftersom mycket står på spel just nu, så har jag svårt att ta till mig allt lööööv han beskriver att han känner för mig.

För det sitter någon på min axel, som säger: glöm inte att han är Sveriges bästa säljare.

Så frågan är då om man ska välja att tro på innehållet.

Eller om jag ska låta min kraxande axelfågel övertyga mig om att orden inte riktigt kom från hjärtat. Att det var ett “måste”-brev. För att det skulle fullkomligt explodera, om jag klev av det här X2000-tåget. Och det är han mycket medveten om.

Det trista är, att om brevet var från hjärtat, så är det ju katastrof att det gått så långt att jag ens tvivlar. Den känslan är nog värst av allt.

Jag har inte bestämt mig än.

Rösta på mig

Äktenskapliga reflektioner

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.