ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

The grand opening!

Blandat

Så var det då dags.

Butiken öppnade 10.00, och 10.12 kom de första kunderna. Sen har det varit jämn ström hela dagen. Fast jag tror inte vi blev miljonärer. Vi är ju ganska dyra, då våra möbler är svensktillverkade. Och sen säljer vi mycket designprylar.

Men den är rätt bekväm att ha. Särskilt när man vill byta ut nåt hemma. In, tjopp, tjopp och hem!

När vi är på mässor, och ska köpa in varor så blir maken galen. Det är nämligen en konst att tro sig veta om en vara kommer att sälja eller inte.

Och det blir ju inte bättre av att jag inte bryr mig inte en sekund. För jag går BARA efter vad jag tycker passar mitt hem!

Så han tycker att det är värdelöst att ha mig med…

Rösta på mig

The grand opening!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.