Min julgran


Okey. Ni frågar om bilder på min julgran. Detta var den enda jag hittade. Ingen bra bild. Men den var fin i verkligheten. Jag använder 100 st miniljus, som tyvärr inte syns på bilden. Temat förra året var lila och silver.

Och ja. Det är en plastgran. Min mamma är fortfarande superallergisk.

Och nej. Vi har inte tapetserat om i vardagsrummet ännu. Dock ser det inte så jävligt ut, som bilden försöker påvisa…

Rösta på mig

 1. Hejsan, hittade till din blogg när jag kollade runt bland plastgranar på nätet. Vill ha julgran hemma i år även om jag åker bort över jul och då pasasr ju en konstgjord perfekt. Din var ju superfin! Får man fråga var du köpt den? Ha en go helg!

 2. Lee skriver:

  Tack för att du rotade fram en granbild =)

  Hur väljer du färgtema?

 3. Huvudet på spiken Monica, ”nästan för perfekt”. Och det är nog där psykologen kommer in!

  I år blir det kopparbrun och orange, som går ton i ton med varandra. Låter hemskt, men de är apsnygga kulor!

 4. Monica skriver:

  snyggt, ordning o reda,ser nestan för perfekt ut ;O

  😉 men att du orkar,kanske dax att kontakta psyket hahah, näää förlåt, vilka färger blir det i år?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..