ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Min julgran

Blandat


Okey. Ni frågar om bilder på min julgran. Detta var den enda jag hittade. Ingen bra bild. Men den var fin i verkligheten. Jag använder 100 st miniljus, som tyvärr inte syns på bilden. Temat förra året var lila och silver.

Och ja. Det är en plastgran. Min mamma är fortfarande superallergisk.

Och nej. Vi har inte tapetserat om i vardagsrummet ännu. Dock ser det inte så jävligt ut, som bilden försöker påvisa…

Rösta på mig

Min julgran

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.