Varför inte?! Eller?

Jag kom på lösningen på mina problem!

Man kanske skulle ta och satsa på att bli 3-barns mamma? Av erfarenhet så vet jag ju att jag inte kan jobba från 5:e månaden. Och att jag från månad 1 inte kan hantera någon som helst form av stress.

Hmm. Kanske inte så dum idé. Maken tjatar ju hål i huvudet på mig om det, så han skulle bli överlycklig.
Och då kan jag ju bli en sån där lattémorsa som man läser om. Då kan jag göra om i huset. När bebisen sover. Och så kan jag börja sticka, eller nåt. Och läsa lite böcker.

Wooooaaaooo! STOPP! Tonåringen måste ha lagt nåt i tekoppen. Herreguuud. Vadå lattémorsa, göra om, sticka, läsa och bebisen sover?!!!

Glömde jag alla nätter?! Och dom konstanta spyfläckarna på axlarna?! Och ensamheten, för maken jobbade jämt?! Och alla gånger de sa brak i blöjan, sekunden innan man skulle ut.

Fast.

Dom är ju så söta. Och luktar så gott.

Helvete. Jag måste gå och lägga mig. Fort. Så att jag kommer på andra tankar. Har ju en mässa att ta hand om. Plötsligt lätt som en plätt!

Go’natt!

Rösta på mig

 1. Tack för alla kommentarer, jag skrattar gott.

  I synnerhet åt Ericaikakburken, som är min SVÄGERSKA (sambo med min bror) för hon kommer i så fall att få PRENUMERERA på detta lilla barn. Varje helg!!!

 2. Naaawww … en liten till …?! Jorå!

 3. Hmmm – menar du alltså att du skulle ha TVÅ st talibaner hemma då…????

  Vill du gossa med bebis får du väl övertala nån annan att skaffa (rara M kanske behöver ett nytt scrappingobjekt?) åsså kan du låna istället.

  Fast det är klart – dom är ju himla söta….

 4. Jodå det lät toppen, du har ju två duktiga tjejer som säkert hjälper till, sen ska jag inte ha fler men skulle gärna hjälpa till, kom igen nu!

 5. Eva skriver:

  Varför inte!!?? Jag tycker att du verkar vara en kanoon mamma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..