ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Because I’m worth it!

Blandat

Vaknar 07.05 och är fullkomligt panikslagen.

Tror att jag har försovit mig. Först i badrummet inser jag att det är lördag.

Och ALLA sover!

Duschar, klär på mig och smyger ned för dom knarrande trappstegen.

På med kaffet, på med repriser av Dr Phil, fram med datorn.

Because I’m worth it!

Rösta på mig

Because I’m worth it!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.