ANNONS

Perkile…!

/

Eller hur det nu stavas.

Satt på toa nyss. Får ett sms från maken. Klockan är strax efter 17.00. Middag skall serveras mellan 17.30-18.00. Blir det senare så går det inte att få talibanen att äta. Det här tjatar jag om varje fredag. För det är han som är matansvarig på fredagar.

Han messar att dom är och storhandlar. Att de precis kommit dit.

Jag blev så förbannad, så när jag skulle dra i väg ett surt mail, så tappade jag telefonen i toaletten. Plums. Hade inte spolat. Reaktionsförmågan sitter fortfarande i sedan talibanen var bebis och man skulle ”rädda”, så jag fiskade upp den. Utan att tänka mig för.

Nu har jag stått i 2 minuter och tvättat händerna. För jag hade toafobi redan innan det här.

Och det var väl tur att man inte gjorde nummer 2.

Telefonen? Ingen aning om den funkar. Vågar inte slå på och testa. Har lagt fläkten över den.

Med lite tur så kanske man blir helt oanträffbar nästa vecka.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00