ANNONS

Här gäller det att inte peta i näsan!

/

Jag har en mätare här på sidan. En mätare som talar om antal unika besökare. Alltså endast ditt första besök hos mig. (För, förhoppningsvis kommer du ju tillbaka…)

Jag har inte tänkt så mycket på det. Men så tittade jag alldeles nyss. Det står att 2911 besökare har varit här sedan i mitten av juni.

Inte så många för er proffsploggare, men för mig är det en himla massa. Eftersom det endast är mycket få av mina vänner som känner till denna sida, plus en del nyvunna bloggvänner, så förstår jag inte var alla kommer i från. (Fast ni är ju så klart välkomna!)

I bästa fall så betyder det alltså att det sitter en massa tomtar därute och ”tittar” på mig. Och några vågar sig på att kommentera. Andra smyger bara in lite försiktigt. T ex min kära svägerska borta i Hägersten: jag vet nog att du hänger här Erica!! (Ha ha ha, handen i kakburken bruden!)

Min känsla av att gå naken, med någon som kikar in genom fönstret blir större.

Jag måste nog börja banta i alla fall…och börja klä mig lite snyggare.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00