ANNONS

Lite tråkiga nyheter, mitt i allt kaos.

/

I dag fick jag en smärre chock. Vi har en säljare från ett filmbolag, som ofta besöker oss. En man som nyligen fyllde 50. En man som alltid är superglad. En otroligt trevlig kille. Så trevlig att maken bjöd in honom på en privat go cart-tävling förra veckan.

Den här killen gifte sig den 30 juni. Hans fru är minst lika trevlig. Och mycket vacker. Vad det nu har med saken att göra. Han är i alla fall otroligt lycklig över att äntligen ha hittat rätt i livet.

I dag kom en annan säljare från samma bolag på besök. Han berättade då att kollegans fru dog av en stroke i morse.

Jag fick en svår chock. Och var tvungen att stanna upp helt. Vad fan pysslar man med egentligen? Ingenting kan ju vara värt det här.

Och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Har ingen lust att falla in i vågar-inte-höra-av-mig-för-jag-vet-inte-vad-jag-ska-säga-kategorin. För jag vill säga något. Men jag vet inte vad bara.

Tänk att vara lyckligt gift ena sekunden, och att vara totalt ensam i nästa.

Måste lugna ned mig. Efter mässan.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00