ANNONS

Ja, då var den uppe igen då’ra…

/

Den jädra hemsidan är uppe igen. Trodde maken lyssnat på min vädjan att släcka ned den, tills den var klar. Men icke. 400 produkter kvar. Plus korrigeringar. Och i morgon har alla kunder fått vårt utskick. Om vår hemsida. Inte bra.

Idag ringde leverantören och frågade om jag möjligen tänkte på/glömt bort, att för att kunden skall kunna få en riktig orderbekräftelse som inkluderar frakt, så måste vikten på varje vara läggas in. FAAAAAAR ÅT HEEEEEE—-EEEEE. Så långt hade jag inte hunnit tänka.

Jag plonkar så jag är öm i fingrarna.

Jag kommer aldrig någonsin att göra om det här..

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00