ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

ÄR DET BARA JAG SOM ÄR VÅRTRÖTT?

Blandat

Jösses vad jag är trött på allt just nu. Får man verkligen vara det? Efter vår lilla semestervecka så blev det rivstart igen på jobbet. Detta meför naturligtvis att det just nu känns som om det var flera år sedan vi hade semester.

Jag jobbar som en galning; pressar in 10 timmars arbetstid på mina fjösiga 6 timmar, kör på två hjul till dagis, järnet hem, packar upp matpåsen, laga sig lite mat, tröstar en totalt slut 3-åring, tjatar sönder en seg tonåring som aldrig tömmer diskmaskinen, plockar undan efter maten, på med lite barn-tv, räknar sekunderna till klockan blir 19.00, har den sedvanliga “tävlingen” om vem som snabbast kommer upp till badrummet för påklädning av pjamsing, läsa samma jävla saga (Mamma Mu får ett plåster, eller nåt) som vi kört de senaste 4 veckorna, pussa go’natt, ned till soffan, logga på datorn, fortsätta att arbeta med nya hemsidan, som ska vara klar 30/4, som inte kommer att vara klar för det är helt jävla orimligt, gå och lägga sig, ställa in tv-timern, somna efter en timme, vakna, trött som en babian, järnet i väg till kontoret, jobba, jobba jobba. Hur hinner M och T med att uppdatera sina bloggar? Och dessutom låta glada på kuppen. Usch, jag är verkligen megagrinig.

Geeez, jag är supertrött! Saknar mina scrapkompisar, som jag suger på att höra av mig till. Försöker få maken att inse vad skönt han skulle ha det om han tar med sig talibanen ut i skärgården en helg, SÅ ATT JAG KAN TA HEM MINA SCRAPVÄNNER!

Han har fått nån jädra mersmak på att vara hemma på helgerna! Plötsligt deklarerar han ena helgen att det är dags att ta upp löven (som han så fint glömde i höstas) och nästa helg att han ska slipa alla utemöbler. Alltså, här pratar vi om någon som vanligtvis inte tar ett steg ut i trädgården, utom för att åtnjuta lite sol vid frukost- eller middagsbordet. Visst, det jobbas ju lite mellan varven på helgerna, men ändå! Jag som är van att vara helt själv hela dagarna på helgerna har plötsligt en man som vill vara hemma lite mer. Och då gnäller jag över det!

Så där ja, då har man fått gnälla av sig lite. Känns genast lite bättre. Eller så beror det på att talibanen är hos grannen och äter middag, tonåringen på besök hos sin far, maken på jobbet.

Vid närmare eftertanke så kanske livet inte suger så hårt ändå!

ÄR DET BARA JAG SOM ÄR VÅRTRÖTT?

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights