LÄSKIGT MED BLOGG!

Alltså, jag har länge velat fram och tillbaka om huruvida jag ska ta steget till att bli bloggare eller inte. Många har bett mig, men eftersom min yngsta dotters liv och leverne har bidragit till en del roliga historier, så har det känts som att, om jag börjar blogga så måste allt jag skriver vara roligt.
Det kommer det inte att vara, och just därför döpte jag min blogg till ”Monas Universum”, för då är jag safe!

En sak är i alla fall klar, jag ska nog ligga lågt med den här bloggen! Å andra sidan; vem skriver man för egentligen? En del säger sig skriva för bekräftelse, andra för att komma ihåg händelser längre fram, och med tanke på min, och flera av mina vänners hobby, så är jag nog benägen att hålla med.

Så, med andra ord: jag bloggar för att komma ihåg till mina album.

Eller?

Hur som helst: håll till godo och hjärtligt välkomna till ”Monas Universum” mina vänner!

 1. Hehe, tack så mycket. 🙂 Jag har kommit till april 2007 (mäktigt va?) och vafan, när någon skriver som du gör så är det värt det. Det får ta sin tid! Och som jag skrev tidigare så höll det ju på att bli en sanering av laptopen. 😀

 2. Ok, då kör vi. Tänkte plöja hela bloggen så det kommer nog ta ett tag…

 3. Vad kul att du äntligen börjat blogga! Det var på tiden, dina dråpliga historier om din dotter är så bra.
  Kramar Lotta A

 4. tanja skriver:

  Äntligen Mona, vad skoj att du har tagit steget in i bloggvärlden!
  Hit kommer jag komma ofta.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..