ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

LÄSKIGT MED BLOGG!

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Alltså, jag har länge velat fram och tillbaka om huruvida jag ska ta steget till att bli bloggare eller inte. Många har bett mig, men eftersom min yngsta dotters liv och leverne har bidragit till en del roliga historier, så har det känts som att, om jag börjar blogga så måste allt jag skriver vara roligt.
Det kommer det inte att vara, och just därför döpte jag min blogg till “Monas Universum”, för då är jag safe!

En sak är i alla fall klar, jag ska nog ligga lågt med den här bloggen! Å andra sidan; vem skriver man för egentligen? En del säger sig skriva för bekräftelse, andra för att komma ihåg händelser längre fram, och med tanke på min, och flera av mina vänners hobby, så är jag nog benägen att hålla med.

Så, med andra ord: jag bloggar för att komma ihåg till mina album.

Eller?

Hur som helst: håll till godo och hjärtligt välkomna till “Monas Universum” mina vänner!

LÄSKIGT MED BLOGG!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.