8 responses to “Why always me?

 1. Norpan skriver:

  Skulle tagit fram en näsduk och diskret pekat på näsan.Skulle liksom inte kunna låta bli då jag själv inte skulle vilja gå omkring med en snorkråka utan att någon sa nåt.
  Men det där är svårt tycker jag, då vissa blir förnärmad när man påpekar saker. Som att det sitter fast toapapper under skon, eller att någon råkat fastna med kjolen i trosorna efter toabesök, eller att gylfen är öppen och det sticker ut en bit av skjortan där, eller att något fastnat mellan tänderna.
  Hoppas på att många kommenterar ditt inlägg då det skulle vara intressant att höra hur man funderar runt det här 🙂

 2. Alex skriver:

  Men vad är det för människor som inte upplyser en om att man har en synlig booger🤔😡
  Nasty people 😁
  Ljusen kom idag, men varför lämnar idioterna inte på mitt närmaste ställe🤔
  Ja ja lite motion har ingen dött av, men blir svårt att bära när man bara har en arm😄😡😄

  1. Mona skriver:

   Haha, jag vet, undrade också. Och du, det är Schenker. De väljer själva sina ombud och ibland är det åt helvete…

   1. Eb skriver:

    Schenker inte kunden en tanke, eller hur man nu säger.

 3. Birgitta skriver:

  Jag såg en gång nån som hade på sej nya byxor. Hur visste jag det. Prislappen satt kvar. Jo jag gick fram till honom och berättade att han hade prislappen kvar. På jobbet har det ju hänt att jag fått höra att tröjan har avigsidan utåt. Vad gäller kråkor i näsan vet jag inte riktigt hur jag skulle göra, eftersom jag själv känner på direkten om jag har nåt som inte borde vara där. Men jag tror att jag åtminstone har påpekat för käre maken nån gång att han behöver göra nåt åt sin näsa.!

 4. Ulrika F skriver:

  Jag var in till banken häromdagen, vi har en ny, väldigt snygg bankman, (go fuck internetbanken liksom, hihi här ska kontoret besökas :-))
  Men, han hade en svart grej mellan tänderna. Jag sa: här sitter du och ler och är så snygg, men du har nåt mellan tänderna! Han blev jätteglad att jag sa till, hans kollega satt där och såg besvärad ut, undrar om hon inte vågade säga nåt? Jag kände mig nöjd i alla fall.
  Ha det så kul på mässan!

 5. Karin skriver:

  Men Mona, varför gör du alltid grimaser på nästan
  alla kort?
  Inte alltid roligt ………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *