14 responses to “Well, en del har ju … lite udda cravings här i Ullared…

 1. Älskar att de kallar den Tjolahoppsan spray!!!!! Kanske nåt att börja sälja. Mona??

 2. Smultronblomman skriver:

  Sex är ju en av de basala drifterna. Så varför inte, egentligen. Beundrar de personer som kan gå in i en affär och köpa en sådan här divan, ta den i handtagen och gå ut. Jag känner inte att jag behöver en sådan här och skulle jag vilja ha en hade jag nog beställt en på nätet. Har du aldrig varit på ett hemparty för sexleksaker, Mona? Om inte så är det definitivt en upplevelse!

  1. monasuni skriver:

   Honey, sover Dolly Parton på rygg?! Vi har ä g t ett jätteföretag med bl a shitloads av dildos!

 3. Angel skriver:

  Hahahaha. Och exakt var ska man gömma undan den översta? Eller är det tänkt att man ska ha den ståendes framme i vardagsrummet?

  1. Eb skriver:

   Det går kanske att hänga halsband på själva… eeh… ?

   1. Mona skriver:

    HAHAHAHAHAHAHA!

 4. Lotta skriver:

  Den där butiken har ju bara svindyra saker. Har varit in ett par ggr, men vänder lika fort. Dildo för över 1000- lappen! Tror inte det. Men absolut kul att gå in med tjejkompisarna:-)

 5. Marie skriver:

  Hur lång är lev. tiden när man beställer från er hemsida?

  1. Mona skriver:

   Om varan finns i lager går den samma dag. Just nu har vi en sinnessjuk orderingång varför vi inte hinner få in tillräckligt med varor från leverantörerna. Särskilt smide då detta är handgjort. Vi säljer ju smide även till butiker och deras höstordrar packas just nu och går före allt annat. Tyvärr.

   1. Marie skriver:

    Okej. Då behöver jag ångra en beställning som jag gjorde idag. Ska jag mejla uppgifterna eller?

    1. Mona skriver:

     Jag tror, med betoning på tror, att den finns i lager. Om den gör det skickar jag den i morgon, annars makulerar jag. Okej?

     1. Mari skriver:

      Perfekt ?

 6. Ulrika F skriver:

  Fick en dildo i strumppaket på julaftonsmorgonen av maken… Det var väl en sak, men det var lite svårt att förklara för föräldrarna när den rackarn hade slagit in tillhörande batterier i ett eget paket och lämnade det vid granen på kvällen. – Öh, jo jag önskade mig batterier i år… Hihi

 7. MALENA skriver:

  Hahaha. Åh nej. Typiskt att jag missade dom roliga grejerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *