Village Candle – min favoriter all time high

Dag och Lena har distributionen av Village Candle i Skandinavien. Bortsett från att de är grönjefligt trevliga båda två så är ljusen superbra. Väry much bättre än konkurrenten med liknande glas. Det tror man inte … förrän man testat båda. Village Candle tillverkas i USA, till skillnad från konkurrenten …IMG_3096Jag är deras doftambassadör vilket gör att jag får alla nya ljus gratis. Oj så tråkigt!

 

Igår var jag förbi dom lite snabbt för att se vad de har fått in för nyheter.

IMG_3090Som vanligt hade de kommit en hel del.IMG_3089IMG_3088Fotade inte allt eftersom jag blev distraherad av något annat.IMG_3084IMG_3093Village Candle har börjat en helt ny doftlinje som de kallar Happi Home. Diskmedel, rumsspray, handkräm, tvål m.m. INGA konstiga ämnen såsom parabener och annat skit. De satsar stort på miljövänliga produkter. Jag blev helt såld. Problemet är bara att det inte kommer förrän i vår. Hatar att vänta. IMG_3094IMG_3094Dofterna är LJUVLIGA och det här kommer bli storsäljare. Lätt. IMG_3092De kommer även ut med en rosa och blå serie för hundar: schampo, sprej mot odör och fläckar, våtservetter … m.m. IMG_3091Ojoj, det här blir en rolig vår!

 

Fick med mig tre ljus hem igår och proveldade ett av dom: IMG_3125

Så HIMLA god doft!

IMG_3128Jag är en sån som eldar ljus 365 dagar om året, även om jag kanske dubblerar vinterhalvåret. Tröttnar a l d r i g på tända ljus … eller på dofter.

1

19 responses to “Village Candle – min favoriter all time high

 1. Äppelblomman skriver:

  *räcker upp handen och ställer mej i samma kö som dej* Här har du en till som är lika beroende! Har faktiskt aldrig testat de märket, men någongång måste ju vara den första!!!!
  Stor kram K

 2. ullis skriver:

  Håller också med! Dom är klart bäst!

 3. Bibbi skriver:

  Jag är väldigt glad att jag inte gillar doftljus för det hade blivit svindyrt för mig. Jag kör bara med vanliga vita ljus och värmeljus. Det är så himla mysigt när det är mörkt att ha ljus som lyser upp lite över allt i rummet.

 4. Marie skriver:

  Jag älskar doftljus av alla de slag och spenderar en hel del pengar på det. Men tycker inte att Village Candles design (utformningen av glasburken) är speciellt sexig. Doftljus är minst lika mycket en designgrej som man har framme, samtidigt som att det är en mysfaktor. Tänk om amäärikanarna kunde ”hotta” till behållarna lite? Tänk Voluspa… ursnygga att ha framme, raka linjer, elegant förpackat. Tycker lilla jag… 🙂

  1. Mona skriver:

   Är benägen att hålla med dig och de har förvisso försökt sig på en annan design men av någon anledning säljer inte den alls lika bra som den här. Voluspa är givetvis Rolls Roysen bland ljus men många har ju inte råd med dom, tyvärr.

 5. Åsa skriver:

  Dessa doftljus är en allergikers och astmatikers mardröm och butiker och skönhetssalonger verkar inte bry sig det allra minsta om att dessa kunder tvingas vända i entrén! Även om dom inte är tända så stinker (ja stinker!) dem ju i sig själva (ljusen alltså).
  Hur står personalen ut att vara där hela dagarna, dom måste ha jordens j*a huvudvärk och vara impregnerade, stackars människor. Eller så tillhör dom skara människor som har så taskigt luktsinne att dom är lyckligt ovetandes.
  Vad är det för fel på nystädat med såpa och frisk luft? En behaglig doft ska uppleveras en kort stund, inte timme efter timme.

  1. Annika K skriver:

   Kan inte med doftljus, rökelse mm.
   Är inte allergisk eller så men jag mår nästan illa i de butiker där de eldar. Jag måste gå ut därifrån.

  2. Båthuspernilla skriver:

   Håller med.

 6. sofia skriver:

  Hej kostar bajsspejen 189 nu? Har för mig att den kostade 99 kr? ??? Hittar inte fotsprejen ?? Hjälp

  1. Mona skriver:

   Det är den största flaskan. Vi har inga små kvar och vi har grymma problem med leverantören i USA, tyvärr. Fotsprejen är slut… tyvärr där också..

   1. Sofia skriver:

    När kan det bli aktuellt med leverans på det jag och mina kollegor vill köpa?

    1. Mona skriver:

     Ähum, har jag glömt bort något, jag minns inte om du har skrivit till mig förut?!

     1. sofia skriver:

      Du har inte glömt nåt Mona. Menar att jag ”lurat ‘ mina kollegor att beställa grejerna. ..När kommer dom?

 7. Den andra Malin skriver:

  Vill jag bli hög så väljer kag foftljus… ?
  Annars kör jag med värmeljus…. för jag älskar värmeljushållare (eller vad nan kallar dem) i olika färger och former utplacerade överallt ?

 8. Carina Eriksson skriver:

  Neej jag tycker dom är såå dåliga.
  Det finns de som luktar supergott men det hjälper ju inte när de inte brinner!!
  Jag vill ha en ordentlig låga OCH att de luktar gott och då är Yankee Candle outstanding

 9. Lena skriver:

  Jag eldar ljus varenda dag. Massor av ljus. På kvällarna är det ca 15 värmeljus och 5 blockljus. På mornarna (just nu) 3 blockljus, 2 vanliga stearinljus och 1 Village Candle. Jag köpte 5 st av dig för ett bra tag sen, och är på det sista nu. Måste tyvärr säga att jag inte är ett dugg imponerad. Lågorna är så små att jag knappt ser att ljuset brinner. Inte kommer det någon doft heller. Provade som sagt 5 st och det var samma med alla. Kommer inte att köpa igen.

  1. Mona skriver:

   Nämen fy vad tråkigt. Maila oss och reklamera, genast!

   1. Lena skriver:

    Mailade med bild i morse.

    1. monasuni skriver:

     ? Svarar så snart jag bara hinner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *