4 responses to “Vill bli fin får man lida pin 

 1. LiSe skriver:

  Håll ut, det går över! och blir jättebra när det är klart ❤️ När vi pratade om mamma-bloggar o bilar… det var Loppi jag försökte komma på 😊

 2. Maria skriver:

  Alvedon och soppa första 2dygnen så känns de bättre sen, iallafall tills det är dags för en ”justering” 😉

 3. Charlotta skriver:

  Jag minns den smärtan och jag lider med dig. Under cirka tio år i min ungdom hade jag tandställning, först så kallad järnvägsräls både uppe och nere och sedan en tråd på insidan i kombination med en ”lösgom”. Rälsen var ett evigt lidande efter varje gång den skulle spännas, för att inte tala om att den skavde hål på insidan av kinderna. Mitt bästa tips är att välja lättuggad mat och äta allt med kniv och gaffel, inte bita av något. Håll ut, det bättrar sig om några dagar. Du kanske kan döva plågorna med sprit under båtresan? 😀

 4. Linus skriver:

  Tandställning har jag också haft och mina syskon 🙂
  Blev många svängar till folktandvården i södertälje då 🙂
  Det lär inte billigt för dig om du ska ha tandställning som vuxen, svensk tandvård är svindyrt 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *