Vid skampålen

Jag bor ju i en villa och då har man grannar. Somliga trevliga, andra … inte så trevliga. I ett av husen har det gått troll: när de gamla grannarna flyttade tänkte jag ”halleluja” och att vem som helst var bättre. Ähum. Det blev värre. Hustrun hälsar, men maken är ett jefla stolpskott.

 

I alla fall, de som bodde i deras hus förut hade en hund. En av anledningarna till att jag aldrig ville ha en hund var just den hunden. Den skällde non stop. Så fort vi skulle gå ned för trappan till garageuppfarten så gjorde den utfall. Som tur var har vi ett stängsel emellan.

 

En dag kommer ett annat väry trevligt grannpar förbi och snackar lite. De berättar att de ska in till hund-grannen. De var bjudna på kalas. Eller ja, deras h u n d var bjuden in på 1-års kalas hos skäll-hunden. Jag bara stönade. HERREGUD, v a d är det med hundmänniskor? Jefla töntar. De trevliga grannarna hade också svårt att hålla sig för skratt, men hade tackat ja.

 

Ett par timmar senare kommer de förbi igen. Kalaset hade varit trevligt och skäll-hunden hade fått en köttfärstårta med ett ljus i. Ehh. Vafan.

 

Härom dagen fyllde Nisse 1 år.

IMG_1805 I think I have to rest my case.

 

Mvh

Hundägartönten

0

12 responses to “Vid skampålen

 1. Mona Svensson skriver:

  Ja, man blir lite ”fånig” med sina hundar. Våra får julklappar och födelsedagspresenter. De undrar, som vanligt, vad de där människorna håller på med. Jag tycker att man ska skämma bort dem. De har ju inte bett att få flytta hem till oss.

 2. Bitta skriver:

  Underbara Mona tack för dagens skratt 🙂

 3. Alex skriver:

  Du är så virad runt hans tass❤️?❤️

 4. Anna skriver:

  <3 Klart sånt ska firas. Grattis Nisse!!!

 5. Pia skriver:

  😀 Underbart!

 6. Sara skriver:

  Haha vad gulligt. Tack för snabb leverans av bajssprejen trots bråda dagar. Ett under att dom fanns i lager med tanke på att du höll hus på toan mest hela dagarna för en tid sedan. Kram Sara ps håller just på att testa sprejen hehe ds

 7. MissC skriver:

  Klart Nisse ska ha tårta!
  Här hemma får marsvinen grönsakstårta när de fyller år.

 8. Grattis på 1-årsdagen, Nisse!!
  Och superfniss åt matte!!! Moahaha

 9. Anna skriver:

  Får man skriva, ”vad var det jag skrev”?

 10. MJ skriver:

  Åh, jag längtar tills min katt fyller ett år!!

 11. Haha, älskar hur dina inlägg får den där perfekta twisten på slutet. Stort grattis till Nisse!

 12. Lotta skriver:

  Stort Grattis till Nisse! Självklart ska han ha tårta. Vi firar vår hund med tårta varje år och han fyller 7 år nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *