Vattentricket som tar bort 99,99% av hemmets bakterier 

SPONSRAT AV Kärcher

Ångtvätt är ett verktyg som med modern teknik städar bort bakterierna hemma, helt utan kemikalier!

Det är enkelt att använda din ångtvätt, det enda du behöver göra är att tillsätta vatten som sen upphettas till ånga. Ångtvätten kommer med sitt hårda tryck åt att göra rent även i de mest svåråtkomliga områdena.

Lika effektiv som andra städverktyg

Du kan använda ångtvätten i köket, badrummet, på textilier och hårda ytor som stål och kakel. Tester har visat att vid en grundlig rengöring av hårda ytor med Kärchers ångtvätt dödas 99,99% av de vanligaste hushållsbakterierna.

Inga allergiframkallande kemikalier

Eftersom att du inte behöver använda några kemiska rengöringsmedel bildas det inte några allergiframkallande städrester på de ytor som du rengjort. Du behöver därför inte oroa dig för att dina barn ska få i sig några rester från kemikalier när du har gjort rent golvet eller deras leksaker med ångtvätten.

Brett användningsområde

Ångtvätten har ett brett tillbehörsutbud. Därför kan du också använda den till att rengöra fönster, som ångstrykjärn eller som hjälp vid tapetsering.

Läs mer om Kärchers ångtvätt här.

SPONSRAT AV Kärcher
0

17 responses to “Vattentricket som tar bort 99,99% av hemmets bakterier 

 1. Malin skriver:

  Tips: https://www.gp.se/nyheter/att-städa-är-helt-meningslöst-1.3958819 <– vetenskapen ger dig annat att lägga pengarna på

 2. Loppan skriver:

  tar ocksa bort fogarna … bit for bit 🙁

  1. Malin skriver:

   Tror du? Fogarna ska väl tåla vatten? Hur skurar man annars dessa golv?

   1. Rockpaperscissorlizardspock skriver:

    Vatten ja, värme nej.

    1. Loppan skriver:

     Precis, värmen gör det! Har nämligen en liknande. Lite surt.

 3. M@rie skriver:

  Har du provat denna produkt, vad är din åsikt isf?

  1. Mona skriver:

   Det här är en sponsrad annons vilket betyder att jag har sagt ja till att den får vara på mitt forum …. och jag har sagt ja för att jag har andra produkter från Kärcher som håller mycket hög kvalitet! Det här är ett nytt sätt att annonsera och ni kommer se mer av det här, och i andra stora bloggar. Dock är det fortfarande så att vi som bloggar måste säga ja.

   1. M@rie skriver:

    Aha, då förstår jag. Undrar om inte min ”fönsterputsmaskin” är från Kärcher, den är iaf superbra.
    Även fast du förklarat väldigt noggrant så är det svårt att förstå dessa sponsrade inlägg, iaf när man är blond 🙂

 4. Spindelulla skriver:

  Bästa tvättarna, har flera olika Kärcher =)

  1. Mona skriver:

   Jag är svårt sugen på att prova den här.

 5. pia falinder skriver:

  Jag ääääälskar min ångtvättmaskin, har haft den i många år. Köp den. Den är värd varenda krona.

 6. Smultronblomman skriver:

  Det är faktiskt farligt att ta ihjäl alla bakterier. Man riskerar att utveckla allergier bland annat. De flesta bakterier skyddar oss mot farliga.
  Kärcher fönstertvättare har jag och den är helt underbar. Men den har inte ånga.

 7. Helena skriver:

  Alltså att skriva sådär: ”tester har visat att vid grundlig rengöring av hårda ytor […] dödas 99,99% av de vanligaste hushållsbakterierna”… det hade lika gärna kunnat stå bla bla bla. Vadå 99,99%? O två decimaler,
  så precist! Eller vänta… är det kanske bara en schablonsiffra som inte betyder nåt? Vilka tester? Hur utfördes de? Vilka är de ”vanligaste hushållsbakterierna”? Vill man verkligen bli av med de vanligaste hushållsbakterierna? Jag inbillar mig att de sammanfaller med den normala bakteriefloran i våra liv som vi behöver och mår bra av. Sen, om man själv skulle köpa denna mojäng för att man vill ha bort 99,99% av de vanligaste hushållsbakterierna men ändå inte lyckas då kan Kärcher alltid hävda att ytan inte var så hård som i testet. Denna grej kan vara skitbra, men jag är allergisk mot sådana här säljtexter som vill andas någon typ av vetenskaplighet, empiri eller i alla fall något typ av underlag… bara skriv att den rengör med ånga så får man ta ställning till om man vill det eller vill fortsätta med Jif. Inga himla pseudo-”99,99%”

  1. Mona skriver:

   👍 Ska dock erkänna att jag blir sjukt sugen på att köpa en.

 8. A-C skriver:

  Visst är den bra, men rätt omständig att starta upp. Jag använder sällan min både pga att den inte är så snäll mot fogar och skarvar i golv och väggar, men också för att det tar sån tid. Det jag tycker är mest fånigt är bilderna i deras reklam – jag brukar inte se ut sådär när jag kört med ångtvätt i badrummet, så mycket är säkert… Däremot älskar jag fönstertvättmaskinen!

 9. annika skriver:

  Meeen va tråkigt – den här reklamen poppar ju in efter var o varannat inlägg..

  1. Mona skriver:

   Jag vet, de håller på med nån sorts test på några bloggar. Klart irriterande men jag har sagt ja och får vänta tills utvärderingen…=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *