Ursäkta mig men kan man ligga med sig själv?!

Minns ni artikeln i Amelia härom veckan? Där jag var med och pratade 50-års-ångest. IMG_2623

Jag blir oftast skitful på bild. Har inga som helst fotogeniska skills. Ett par enstaka gånger genom åren har jag haft tur när det gällt så kallad proffsfotografering så när Anneli Hildonen, frilansfotograf som har jobbat för Bonniers i hundra år, kom hem för att ta bilder till Amelia-reportaget hade jag inga större förhoppningar. IMG_1187

Hon fotade och fotade. Hela tiden säger hon ”åh vad bra det här blir, du är jättetacksam att fota!” Jag tänker att hon nog säger så till alla hon fotar. Att det liksom ingår. Hon fortsätter och säger att bilderna med Nisse ”blir SÅ bra!”.

 

Jag fick inte se några av dom men hon lovade att skicka mig ett par stycken efter det att tidningen kommit ut. Igår fick jag ett gäng foton och holyfuckingshit, kolla vad snygg hon har gjort mig!

_MG_1630_MG_1592

En liten MILF tror jag visst! IMG_2988

Och jag älskar, ÄLSKAR dom här!IMG_2991

Den här ska jag göra en tavla av. Me and my love of life._MG_1569

Anneli kan man givetvis hyra (säger jag utan att ens ha kollat med henne, haha, men eftersom hon är frilans utgår jag från det!) och HÄR hittar du hennes kontaktinfo. Kan ju säga att, liksom alla andra ”konstnärer” är hon värdelös på att sälja sig själv så hennes hemsida pratar knappast för den skickliga fotograf hon verkligen är!

 

Och Anneli dear, från och med nu så är du min alldeles egna proffsfotograf. Älskar kvinnor som kan trolla!

0

37 responses to “Ursäkta mig men kan man ligga med sig själv?!

 1. Kompis skriver:

  Asså, badkaret. Skrattar fortfarande!!
  Puss och ses snart!!

  1. Mona skriver:

   I know, men erkänn att jag är snygg!

   1. Kompis skriver:

    Jaaaa! Supersnygg!
    ?

 2. anni skriver:

  Alltså Mona du borde ha en liten spark i the behind ibland . DU är ju helt underbar och vacker och så hittar du fel på dig själv (hamsterpåsarna) och sen slänger du upp sådana här bilder. Skulle jag vara lagd åt andra hållet skulle jag helt klart falla för dig för du är ju helt underbart vacker. Nu måste du lova att du glömmer bort småfelen för dang du är snygg ju!

 3. MHB skriver:

  Väldigt fina bilder. Kan inte tro att du är så himla gammal som du är 🙂 😉 (säger en ungdom som är född dec-66)

 4. Emma skriver:

  Du är så himla din när du har håret utsläppt ?????

  1. Emma skriver:

   din = fin ?

 5. Alex skriver:

  Jag blir lite smått ledsen när du nedvärderar dig sådär?
  Bilderna är verkligen jättefina, men vet du, det är du även i verkligheten ❤️?❤️

 6. Tove skriver:

  ❤️

 7. Mr Lee skriver:

  Mycket bra bilder!

  Du kan avboka dina tider för Restylan fyllning 10år framåt. 🙂

 8. Annika Svensson skriver:

  Så snygg nu får maken sköta sina kort. Du blir bara yngre och yngre. Det finns annars stor risk att inte din diskbänk håller dig på mattan;0)

 9. Eva skriver:

  Du är jättevacker Mona, du måste tro på dig själv!!! Underbara bilder. Trevlig helg!

 10. Men hur snygg får du egentligen bli människa? Från och med det här inlägget får du ”utseende-klag-förbud” och om du skulle bryta förbudet så kommer vi inte att tro på vad du säger längre. På bilden i badkaret skulle du kunna passera för 30 år, lätt! En välhållen 30-åring. Alla bilderna är jättefina och de med är Nisse helt ljuvliga. Helt klart en skicklig fotograf, men också en väldigt snygg modell, eller väldigt snygga modeller menar jag. 🙂
  Charlotta

 11. Ragdoll skriver:

  Du är jättefin! Alltid!

 12. Emma skriver:

  Mona darling, försök nu att ta till dig det jag skriver; Det är ingen större skillnad på bilderna i det här inlägget och bilderna som du lägger upp i vanliga fall. Du ser alltid ut så där. Med det sagt; Du är snygg (vansinnigt snygg för din ålder) oavsett vem som står bakom kameran.

 13. Margareta skriver:

  Du lovade en gång att lägga ut en video på hur man bygger dina fina ringar?har jag kanske missat det ?

 14. Cecilia skriver:

  Jättefina bilder!

 15. Nelly skriver:

  Men jag trodde att Amelia var för en yngre målgrupp;-)
  Du e ju 50 = Tara, ?

  1. monasuni skriver:

   Skata!??

 16. Ernie skriver:

  Nisse ser ju inte helt bekväm ut är det pga fotografen eller att han har mattes halva armband där bak?;)

  Mona skönheten sitter väl alltid i betraktarens öga.
  Du är bra som du är!
  Ernie

  1. Mona skriver:

   Haha, jag vet, men den bilden var den första hon tog så han undrade vad det var hon hade i ansiktet!

 17. Kattis skriver:

  Vacker ut,vacker inne!

 18. Enna skriver:

  Jättefina bilder, särskilt med Nisse. Och skönt med nån som vågar säga att en själv är snygg.

 19. Hanna skriver:

  Så jävla snygg 50åring!!

 20. Anette i Malmö skriver:

  Superfina bilder!! Kram

 21. Lisbeth skriver:

  Härligt att läsa när någon är så ”osvensk” och säger att hon är vacker. Oftast hör man bara: Jag nej det tycker inte jag. Så svårt att se det vackra hos oss själva. Mer av det och heja på en nyttig lektion för oss som inte ” kan” ännu

 22. Sara skriver:

  Du är riktigt snygg på bilderna? Apropå snygg, finns det någon chans att komma till er och prova en poncho? Hittils har jag sett ut som ett tält i de jag har provat, så för att ge dessa en chans är provning ett måste.
  Och även ärliga kommentarer från andra.
  Förstår att det är mycket nu men jag har inte sååå bråttom att köpa o prova.

  Mvh Sara

  1. Mona skriver:

   Klart du får göra det om du vill!

 23. Desirée skriver:

  Jättefina bilder! ?? (Fast jag tycker att du alltid är vacker ??)

 24. Pia skriver:

  Du är ju lika snygg som vanligt din skata ??

 25. P skriver:

  Och från och med nu kanske du ska sluta göra fåniga grimaser på varje bild du lägger ut…??

 26. Sanna skriver:

  Jättefin!

 27. Pi@ skriver:

  Verkligen snygga bilder! Men du, snygg är du annars också förutom när du knölar ihop nyllet till en ringmuskel. 😀

 28. Nilla skriver:

  Det är inte hon som har gjort dig snygg, du ÄR snygg 🙂

 29. Karin skriver:

  Du är alltid vacker, men på dessa bilder är du skit snygg

 30. Helene skriver:

  Visst är bilderna snygga…men inte så fantastiska, jag menar att du ser ju ut sådär i verkligheten också:-)

  1. Mona skriver:

   Du är gullig du men jag ser verkligen inte ut så där, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *