Upp och nicka sockerdricka

Ladies and gentlemen, sorry for sugig blogg, men jag har svårt att få allt att gå ihop just nu. Vore jag rik skulle jag hyra in mig på en hushållerska med gourmetskills när det kommer till matlagning.

…och gärna diplomerad massör. Känner redan att ”ont i fötterna” kommer få en annan dimension. Vi lägger ned butiken den 7 januari och en vecka efter är det Formexmässan. Jippikajey.

Eller inte.

0

14 responses to “Upp och nicka sockerdricka

 1. Victoria skriver:

  Hur mycket erbjuder du?!! 😉

  1. Victoria skriver:

   Fast oj hushållerska läste jag nu… I dont do that. Jag kan varken diska eller dammsuga….

 2. spenaten skriver:

  …å däremellan kommer julafton.
  Se nu till att skriva en SMART önskelista och påpeka att den gärna får följas…
  (och att det inte behövs göras egna utsvävningar eller påhitt)

 3. Annelie skriver:

  Det låter som du har fullt upp… Lite tantvarning på det här men stödstrumpor är bland det skönaste man kan ha när man ska gå och stå massor.Jag har använt det ett par år så jag började med detinnan jag ens var 30 och för mig har det gjort stor skillnad!

 4. Kristina skriver:

  Det där blir jättebra. Ont i fötterna bara första veckan. Tips, köp skor en storlek större än normalt så orkar du stå i dem.
  Och du börjar ju i god tid. Det skulle förvåna mig stort om du inte har lite lugna stunder nu på vardagarna i november. Sen jävlar…

 5. Jonna skriver:

  Jag tror du behöver en Segway att rulla runt på 😉

 6. Sarah skriver:

  Jag tycker du sköter dig finfint! Kom ihåg att vi läsare är bortskämda, vi överlever faktiskt på mindre än 7-8 inlägg om dagen, eller vad det nu brukar vara… (Fast vi kommer sakna dem!)
  Eftersom champagne-experten Mona är sjukt busy vänder jag mig till er andra läsare för en desperat fråga! Har i ett svagt ögonblick lovat att ha över ett gäng tjejkompisar på champagnelunch på fredag… Vi ska äta nånting, mer än snittar men mindre än trerätters. Vad göra? En av gästerna är allergisk mot fisk och skaldjur, så det går bort… Panik panik, förslag mottages tacksamt!
  Mvh /Sarah, som läser ofta men aldrig kommenterar… =)

  1. Pernilla skriver:

   Hade en gång ett litet champagne-event med ett gäng väninnor och menyn var som nedan:

   Tunnbrödsnittar med rökt lax och pepparrotsfärskost.

   Grön ärtsoppa Creme Nignon (med mousserande vin i så klart 🙂 )

   Kycklingspett med couscoussallad

   Jordgubbar och melonkulor trädda på spett som lagts över ett glas. I glaset flöt en kula citrussorbet i sött italienskt mousserande vin.

   Champagne dracks genom hela måltiden.

   Gjorde succé. Skulle jag välja något skulle jag välja snittarna och ärtsoppan och så efterrätten 😀

   1. MonasUniversum skriver:

    Mums. Är du bra på att städa också, i så fall är jobbet ditt!

   2. Sarah skriver:

    Tack snälla du! Stora delar av menyn är nu snodd… =) Lovar att ge dig (och bloggen) cred under lunchen!

 7. Miss B skriver:

  Men Mona, inte ska du ursäkta dig. Vi gillar dig precis som du (och bloggen) är!
  Kram på dig!

 8. Ma1in skriver:

  Heja bästa Mona!
  Hade jag bott i närheten hade jag gladeligen kommit och hjälpt med att montera hyllor (älskart!) eller packa upp saker eller ge nack-massage men nu får jag ge hejarrop via bloggen i stället. Vi finns alltid kvar, fokusera på det som är mer akut/viktigt. Du är fantastisk, men glöm inte att gå undan någon minut ibland och ta djupt andetag så att du även framöver orkar vara bästaste Mona som förgyller bloggläsares liv 🙂

  Puss på kind!

 9. Sara A skriver:

  Glöm inte att andas mellan varven!! Vet av erfarenhet att väggen dyker upp fortare än man tror… Var rädd om dig!

 10. Mamman skriver:

  Du behöver en assistent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *