Tisdagsfunderingar i all enkelhet

Man kan ju inte bli annat än på gott humör när man ser alla svar som väller in till hur ni hittade mig. Fortsätt. Jag vill se alla er som aldrig kommenterar också! Helt klart är att jag ska slicka Linda aka Krondåren i Uppsalas fötter lite till.

Så nu blev jag glad igen. Fifan vilken dag jag hade igår. Och stackars maken. Jag var så jefla otrevlig att jag var tvungen att förpassa mig själv till sovrummet. Eller om ska vi vara petiga så var det nog kanske han som bad mig dra. Typ.

Jobbar sista dagen i butiken i morgon. (Nån annan jobbar de sista dagarna, och maken på lördag.) Sen packar jag ihop allt på lördag. Gallerian stänger 18.00. Klockan 21.00 så får inga anställda vara kvar. Ni kan ju haja att jag kommer sätta världsrekord i att få ned allt eftersom jag totalvägrar att vara där en söndag till.

Men det var inte det jag skulle gnälla om. Tänkte på det här med sökord för att hamna på min blogg. Ni noterade väl ”uppblåsbar docka kvinna”?!

Jag bara undrar: finns det manliga uppblåsbara dockor? Jag förstår inte: hur blir det med hmm…raketen liksom?  Den måste ju vara slö, slapp och likgiltig. Och whats the point då?

Eller är jag bara en medelålders kärring som inte fattar nåt?

1

13 responses to “Tisdagsfunderingar i all enkelhet

 1. Annette skriver:

  Fast nu såg att det inte fanns några öppningar på denna modell, har sett sådana också – fast bara på bild då’rå.

  1. MonasUniversum skriver:

   ”fast bara på bild då´rå”

   Jojo..

 2. Heidi skriver:

  En kompis lillasyster fick en mandoll i julklapp. Som mamman i familjen ivrigt blåste upp enligt rykten. Den hette/heter Gavin. På bilderna de lade upp på FB såg staken ut som ett ledset taxöra typ. Haha

 3. hanni P skriver:

  Jag har sett på TV att rädda amerikanska kvinnor har en mandoll i bilen när de kör hem sent på natten så att det inte ska se ut som om de är ensamma och lovligt byte…

  1. MonasUniversum skriver:

   Men asså, jag trodde man skulle ha såna till andra saker vettu. Eller, man kanske har en sån däringa strap-on på dom.. (Hehe, man är ju inte helt bakom flötet..)

 4. Raggoparden skriver:

  Varför skall man ligga och guppa på en badboll när det räcker med en dildo? Och som sällskap har vi nog inget större behov av dom. Nee..tror marknaden för mandolls är begränsad 🙂

 5. Fröken Hulda skriver:

  Någon mer än jag som klickade på den där länken? Hehehe…. avslöjad

 6. shrin skriver:

  Det har jag inte funderat på tidigare.
  Just den delen borde ju vara hård, whats the point annars?
  Personligen skulle jag välja en dildo 😀

 7. Butta skriver:

  Det finns en sorts dildo, har jag sett, som det sitter en magnetplatta på. Man kan alltså fästa hela paketet på kylskåpsdörren t ex, och sedan ”backa in”, då behövs ingen uppblåst plastgubbe. Men man ska nog vara säker på att vara ensam hemma då vid en sådan övning hihi, eller helt enkelt köra med en handdildo under lakanen.

  1. MonasUniversum skriver:

   …”backa in”, hehe, I would love to see you do that honey!

 8. Icetess skriver:

  Jaha, en får väl krypa ur anonymiteten då… ;O)
  Jag halkade in på din blogg på den tiden Linda bloggade om sin graviditet och förlossning. Att Lindas blogg försvann in i dunklet bekom mig inte så mycket (sorry) men du får aldrig sluta blogga, Mona!
  Jag har hysteriskt roligt åt alla dina vardagsäventyr så keep up the good work!

 9. Åsa skriver:

  Brukar inte kommentera utan bara tjuvläsa men ska göra ett undantag eftersom du frågar: Hittade dig genom Krondåren från Uppsala!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *