Tipshörnan och Viking Line coming up

I morgon ska jag prova en ny städfirma. Eller rättare sagt, ett företag som kopplar ihop en med ett städföretag. Mitt vanliga företag, som jag har anlitat i 8-9 år är inte lika bra längre då ägaren inte längre är med och städar. Hon kommer dock när jag blir irro och klagar men nu ska hon ha barn efter årsskiftet så jag känner att det är dags att byta.

Är den här tjänsten bra så ska vi göra ett samarbete. De har nämligen ”ge-bort-checkar” och det var så det började: Jack-Jane klagar jämt på att hon aldrig hinner städa eftersom hon jobbar dygnet runt. Jag kom på att jag skulle vilja ge henne en städning i julklapp, och då dök det här upp. Svinbra idé av mig tycker jag. Vem skulle säga nej till en städning liksom?

Återkommer i helgen.

Nu ska jag sätta mig och gå igenom resan med Viking Line den 21 mars. Med lite tur så får jag ut information och anmälan i helgen.

 

1

5 responses to “Tipshörnan och Viking Line coming up

 1. Pudeltanten skriver:

  21 mars, hinner man hem och rösta sen då? 😀

  1. MonasUniversum skriver:

   Jajamensan, tror vi kommer i land runt 15-tiden. Det var det första jag tänkte på igår när helvetet brakade löst!

   1. Camilla skriver:

    Det går alltid att förtidsrösta om man inte känner för att stressa till valurnorna.

   2. finemangskan skriver:

    Jag insåg att jag måste bryta min vsldagstraditionröstning och förtidsrösta. Är inte hemma förrän 21-ish.. 🙂

 2. Ragdoll skriver:

  Åh, jag är så nyfiken på upplägget! Jag vill verkligen åka med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *