Thank you

Tack alla ni som tagit er tid för en kommentar. Shit vad jag blev glad när jag såg alla gamla hangarounds från gamla bloggen. För att inte snacka om hur snopen jag blev av alla ni som är nya! Så.himla.kul!  En kompis sa en gång till mig att om jag vill bli en stor bloggare så måste jag lära mig att blogga för mig själv, ”inte för läsarna”.

Men det går fan inte. Jag bloggar för er, så enkelt är det. Och jag känner mig allt annat än ensam längre. Tack så himla mycket!=)

Ska bara försöka få till Google Analytics-räknaren här, sen är kärringen nöjd. Anybody?

Nu kör vi!

0

29 responses to “Thank you

 1. sofiamoller skriver:

  Ni kör med WordPress va? Då finns det ett plugin som heter Google Analytics for wordpress. Man bara installerar det så fixar det allt själv utan att man behöver lägga in koder och ha sig. Det finns säkert nån som sköter sidan som kan hjälpa dig att lägga in det.

  1. MonasUniversum skriver:

   ”Man bara installerar det så fixar det allt själv utan att man behöver lägga in koder och ha sig” Alltså, jag är dummare än tåget för jag fattar ändå inte vart det ska in nånstans. För något måste ju skrivas in, men var? Just såna här saker måste vi fixa själva så jag tar gärna all hjälp jag kan få!

   1. sofiamoller skriver:

    Först går du till http://wordpress.org/extend/plugins/google-analytics-for-wordpress/screenshots/ och laddar ner. (Där det står download.)

    Sen går du in i panelen på din blogg. Där väljer du tillägg, det kan även heta plugin beroende på om du har det på svenska eller engelska.

    Där väljer du lägg till nytt. Under texten i stor still högst upp på sidan så klickar du på ladda upp. Där klickar du ladda upp, väljer zipfilen du laddade ner och klickar på Installera.
    När det är installerat så väljer du inställningar, eller settings. Sen väljer du namnet på ditt account hos google analytics. Efter det ska du skriva in din profil och sen är det klart. Lycka till!

 2. Josefin skriver:

  Hej!

  Följ den här länken så får du en steg för steg beskrivning på hur du lägger in det i wordpress. T o m du borde klara det. Om inte så får du be fd tonåringen om hjälp.

  http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-install-google-analytics-in-wordpress/

  Tack för en superrolig blogg ( har följt dig länge nu men kommenterar sällan).

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack Josefin. Det verkar dock som om jag inte har behörighet, så jag har bett Peter fixa det.

 3. Carina skriver:

  Har länge velat kommentera men inte fått något lösenord, men här är jag en glad, tjock 65:a som skrattar gott och länge till dina inlägg. Gör mina mornar här på jobbet. Tack!!

  1. MonasUniversum skriver:

   Nämen, en annan 65:a! Välkommen! Och tack!

 4. Överlevde Finland skriver:

  ÄNTLIGEN kan man kommentera utan att logga in! Nu lovar jag att inte vara tyst längre!

  1. MonasUniversum skriver:

   Du ser, skam den som ger sig! Vi ses på onsdag!

 5. jonna skriver:

  Men vad är det du inte förstår darling? Statcounter! Ger dig mycket mer göttig info. Fast du kan ju ha båda.

  1. MonasUniversum skriver:

   Det är nåt fel. Jag har mailat till Peter för femtielfte gången, om att de måste lägga in räknare. Han har fått hål i huvudet efter allt mitt tjatande.

 6. Frusol skriver:

  Hej hopp! Och hoppas du har en trevlig måndag. Läser din blogg varje dag och skrattar gott ofta. Har tyvärr inte alltid nåt bra att skriva som kommentar på dina inlägg men jag älskar verkligen ditt sett att skriva och läser varje dag. Nu har jag även fått kontroll på mitt Safari så nu ligger du med som favorit…..
  Hoppas du får en grym vecka!

  1. MonasUniversum skriver:

   Hej, det viktiga för mig är att du är här, inte att du kommenterar. Nu finns det så många andra som kan göra det!
   Jag hoppas att du får en bra vecka också!

   Och du, tack för kompliangen!

 7. Lisa skriver:

  Har hängt på din blogg hur länge som helst nu men sällan kommenterat. Nu gör jag det bara så du ska känna mitt stöd och min uppskattning också 😉

  Du är bäst!

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack Lisa. Ingen fattar riktigt HUR beroende jag är av er läsare. Det har känts som om jag suttit i ett tomt rum. Eller ja, några tappra stackare har kommenterat och hållt mig uppe!

 8. smultronblomman skriver:

  Hej Mona! har varit upptagen och inte uppdaterat mig på dina äventyr på sistone. Det har krisat till sig för mig för jag har blivit av med min jobbmobil och kan bara surfa när jag har tillgång till min pc. Skittrist! Men de blev inte arga på jobbet utan tyckte mest synd om mig.Jag känner mig ganska ”hjälplös” men smatidigt är det lite sknt för jag kan bara läsa mail när jag sitter vid datorn. Men jag är dig trogen! 🙂

  1. MonasUniversum skriver:

   Först missförstod jag och trodde du hade blivit av med jobbet! Är allt bra?

 9. AK skriver:

  Har läst här ett tag. Eller, på förra stället och sen fick jag ju troget hänga med över.
  Alltså, jag var så nöjd och tyckte du var så cool som hade chokladbitar i bannern… Nu har jag upptäckt. Det är inte choklad! 😀 Attans. Nå…
  En sak till, och nu framstår jag väl som stalker och psykopat…Jag vill också gå på frukostdate och vara polare med Titti! Hälsa henne 😉

  1. MonasUniversum skriver:

   Du, varje gång jag tittar på den där bannern så tänker jag att det verkligen ser ut som chokladbitar. Du är den förste som har kommenterat det!
   ..och det ska jag hälsa henne!

 10. B skriver:

  Jag har ju ingen aning om hur räknare fungerar, men glöm inte bort oss som läser varje stavelse från dig via RSS feed i mobilen. Det kanske inte syns i någon räknare. Vi är nog himla många i det dolda. Keep up the good work!

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag måste uppenbarligen ragga tag i nån 16-årig datahacker, som kan fixa till alla såna där tekniska grejer här, för jag suger på det. Tycker mig ha sett nåt RSS-grejs i manöverpanelen.

   Du: välkommen!

 11. Hanni p skriver:

  Ledsen för dåligt kommenterande! Tänkte försöka ta med tvillingmagen och komma förbi och kolla vad du har för stövlar på dig på mässan i helgen om du är där?

  1. MonasUniversum skriver:

   Hej tjejen. Jag är där på söndag. Peter och Martin Melin ska hålla föredrag och det vill man inte missa!

 12. Ulrika skriver:

  Men du är väl bara för skön!! Jag räknas väl som en nybörjare, eftersom jag inte hängt med så länge. Tyvärr, måste jag säga….
  Det är så jävla befriande med någon som inte framställer sig som så hysteriskt präktig hela tiden OCH som har en verbal förmåga helt i min smak. Tack, tack snälla…..fortsätt som du gör 😀

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack själv kära du. Ja, i det här hushållet är inte en käft perfekt. Inte ens huset. Långt ifrån.

 13. Mia skriver:

  Bara ÄLSKAR din blogg! Började följa dig när du anslöt dig till bloggfamiljen. Du är ju bara så BÄST!

  1. MonasUniversum skriver:

   Och jag bara ÄLSKAR såna som du!

 14. MonasUniversum skriver:

  Sofia; jag och maken gjorde som du beskrev, men det ser inte ut som det är beskrivet. Det verkar som om jag inte har behörigthet. Har mailat Peter och hoppas att han fixar det. Typ nu.

 15. Fniss, jag har också alltid trott att det var chokladbitar. Men nu var jag ju tvungen att titta ordentligen och ser man på…. jag hade fel (once in a lifetime…).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *