Thank you Lord för TanCan

Well, har man inte råd att dra utomlands så får man ju lösa saken på annat sätt.IMG_1174Jag har lite svårt att leva utan den här produkten och eftersom jag har bestämt att jag aldrig mer vill sola ansiktet så hoppas jag att den kommer finnas tills jag kolar vippen.

 

Jag funderar på om vi ska ha en TanCan-kampanj. Vad säger ni? I fall så måste jag kolla innan så att leverantören har i lager. Orka råka ut för samma skit som i somras.

1

37 responses to “Thank you Lord för TanCan

 1. Ragdoll skriver:

  Somliga har ju inte det problemet då.. ? Tycker jag har alldeles lagom färg nu. ?

  1. monasuni skriver:

   Sjukt orättvist!

  2. Sofie skriver:

   Och vi andra är vita som spöken. ?

 2. Annette skriver:

  Hej!
  En undran, hur fungerar den på den som har Rosacea?

  hälsningar Annette

  1. Mona skriver:

   Åh, jag vet inte men vet att ett par av mina läsare har vitiligo, och på det funkar det.

   1. Annette skriver:

    Vitiligo o Rosacea är två totalt olika saker, tyvärr hjälper ditt svar inte mig, kanske någon därute m Rosacea som har erfarenhet?

    1. monasuni skriver:

     Jag vet, jävligt korkat svar av mig men jag hoppas att någon av läsarna kan svara!

   2. Elwa skriver:

    Ja, den funkar bra – på mig i alla fall! Behandlar mot Rosacea och använder regelbundet Tancan

    1. Annette skriver:

     Kanske törs testa, har fått besked att jag med rosacea absolut inte ska använda brun utan sol

     1. Mona skriver:

      Det beror nog på att 99.9% av alla BUS på marknaden innehåller en massa skit. Till skillnad från TanCan..

     2. PJAK/Anna skriver:

      Funkar för mig också, fast ska erkänna att när rosacea är som värst har jag undvikit det mesta utom min magnetiska lermask….

 3. Sara skriver:

  Jag tycker en kampanj låter bra! Aldrig använt brun-utan-sol förr men nu när hyn är i samma nyans som något genomskinligt så är det väl ett ypperligt tillfälle, tänker jag.

 4. Anette skriver:

  Ja ha det för jag vill testa! Kul med Nisses gulliga fejs i bakgrunden☺

 5. Kakan skriver:

  Funkar TanCan på en som är väldigt blek? Vi snackar klassisk rödhårig med mjölkvit hy här nu va… Vill inte att det ska se onaturligt ut, men vill uppleva hur det är att se lite solkysst ut, utan att se ut som en nykokt kräfta.

 6. Grethe skriver:

  Har inte fått ditt mail

 7. åsa skriver:

  ja, tack!!!

 8. Åse skriver:

  Absolut! Jag är lite nyfiken på den som inte har ngn färg i själva sprayen eftersom mina sängkläder blev brunfläckiga efter en natts sömn (gick bort i tvätten). Hur ofta sprayar du om dig?

  1. Mona skriver:

   Jag brukar köra en-två gånger i veckan. Just nu har jag varit sämre med det eftersom jag håller på med Dermapen och ska göra det flera gånger. Måste vänta 48 timmar efter Dermapenbehandlingen innan jag kan TanCanna mig..

   1. Åse skriver:

    Tack, så vet jag.

 9. Susanne skriver:

  Din hand ser sjukt blek ut jämfört med ansiktet 🙂

  1. Mona skriver:

   Nu ska vi inte vara så jäääävla petiga, haha! Nämen allvarligt, jag hade en fotograf för tidningen Amelia hemma igår och var tvungen att försöka göra mig snygg…i fejset…

 10. Helena skriver:

  Jag köper gärna, men då måste det bli en kampanj värd namnet. Med frakt på 49kr så blir totalpriset 348kr om jag köper till vanligt pris hos dig. Vilket jag gjort tidigare, innan jag insåg att den kostar 255kr (normalpris och fraktfritt) hos xxxxxx:-)

  1. Mona skriver:

   Ska undersöka hur lågt vi kan gå. Problemet är att man inte FÅR ha för låga priser för leverantören. Den du hänvisar till har inte lov till det, t ex. Man brukar få en tillsägelse och rättar man inte priset kan man bli av med leverantören.. (x:ade namnet då jag vet att leverantören har synpunkter.)

 11. Annmarie skriver:

  Hej,
  jag köpte denna produkt här i våras och har funderat lite om det är den som gett mig en fläck med eksem. Jag har max använt den 6-7 ggr. Jag har aldrig haft problem med min hud tidigare men i somras fick jag en röd fjällande fläck i ansiktet som det tog ca 2 veckor att bli av med. Detta återkom några ggr och jag började fundera på ev samband. Jag har 3 st ansiktscremer på gång samtidigt och först trodde jag någon av dessa var orsaken. Vid ett av de senare tillfällena jag använde Tancan kände jag att det stack och irriterade just på samma ställe och någon dag efter fanns eksemet där igen. Läste innehållsförteckningen och tyckte inte det såg ut att finnas något känt allergen. Därför är jag nyfiken på om nån annan har upplevt nått liknade. Är sugen på att testa igen men känner mig tveksam.

  1. Mona skriver:

   Jösses, låter ju superkonstigt. Har dock aldrig hört något om eventuell allergi. Just för att det inte är några konstiga kemikalier i den. Dock vet jag att diabetiker är tveksamma då den innehåller vad-det-nu-var, minns inte i skrivandets stund. Men du, kom på en sak: har en kompis som är allergisk mot aloe vera, kan det vara det du reagerat mot, utan att veta?

 12. Monica skriver:

  Kul kanske vågar jag prova på då!! kram från Göteborg/vit som ett lakan:))

 13. Hej Mona
  Helt orelaterat till detta inlägget, men skulle in och titta på din
  Nicaragua resa igen, men antingen har du tagit bort inläggen,
  eller så fungerar inte din redirect, 404…

  Daniela/

  1. monasuni skriver:

   Va, måste kolla!

 14. MajaSkellHell skriver:

  Tycker clear är kanon! men hade köpt en med bronzbrunskit så jag såg ut som fan! Hahahaha! Mina armbågar ska vi inte tala om, får ha långärmat 14 dgr, jag smorde dem inte innan, men fejan är tjusig. Kram

  1. monasuni skriver:

   Bronzen är överlägsen…tycker jag!

 15. Kristina skriver:

  Hej. Har beställt denna produkt för jättekänge sedan nu när du också talade dig varm om den. Har inte kommit än men pengar är dragna ??. Känns sådär…

  1. monasuni skriver:

   Va, vi har inga liggande ordrar så nu blir jag riktgt varm i pannan. Maila mig omgående så att jag kan leta upp din order i systemet! Order@designforhome.se

   1. Kristina skriver:

    Hej! Tack för svar! Jag har nu suttit och letat igenom min mapp för orderbekräftelse och dragningar på kortet men hittar inget. Jag var så säker på att allt var klar och trodde produkten var beställd. Har gått och väntat men nu förstår jag att ordern gick säkert inte igenom fullt ut. Ber om ursäkt för besväret!

    1. Mona skriver:

     Det är lugnt. Jag gick in och sökte på ditt namn och testade en miljon varianter, men hittade dig inte. Nu förstår jag varför!=)

 16. Helen skriver:

  Bra att jag läste: Thank you lord för tangan! 🙂 Gärna kampanj!!!

 17. Heidi skriver:

  Ser fram mot kampanj, måste ju testa. Inget solande efter ansiktsscanningen. Ligger bredvid elementet varje kväll ?
  Kramar elementkärringen

  1. Mona skriver:

   HAHAHAHAHAHAH, du är så sjukt jävla störd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *