Testa Maybeautys senaste produkt!

Samarbete

IMG_8333

Det här skulle jag ha pratat om i för länge sen men jag ville testa först och se om det verkligen var bra. … och det är det.

 

Jag har jobbat med Maybeauty’s produkter i ett par tre år nu och har testat allt utom mascaran de har. Mina favoriter all time high är den svarta pormasken, hårserumet och fotmasken. Pormasken använder jag varje månad, fotmasken var 2-3 månad och hårserumet varje dag. När våra resväskor försvann och var borta i tre veckor fick jag panik. Beställde ett nytt hårserum och några dagar efter att det kom fick vi tillbaka väskorna. Eftersom serumet är så jädra drygt så lär jag inte behöva köpa nytt det närmaste halvåret.

 

Fast, det var inte det jag skulle tala om. Maybeauty frågade om jag ville blogga om deras senaste produkt, en hårmask, men jag var tveksam. ”Mask” låter ju kladdigt och äckligt. Jag sa ja, men under förutsättning att den är bra.

 

Den innehåller Arganolja och serumet är fritt från: parabener, sulfater, mineralolja, ethylene oxide, sodium chloride och phospater.

img_8639

Man börjar med att tvätta/blöta håret. img_8641

Sen tar man ut förpackningen och trär över huvudet som en mössa. Jag böjde huvudet nedåt och trädde på huvan. Det var lättare så eftersom jag har halvlångt hår. Innan jag fäste den med en tejpflärp,  som satt på, masserade jag in innehållet i huvan i håret. Efteråt ska man dra huvan tajt om skallen och fästa med tejpflärpen, men jag tyckte att den lossande hela tiden.

Till slut ramlade den av helt och hållet.

img_8642Hittade en hårtjofräs som jag fäste runt skallen för att hålla huvan på plats. Väry mycket bättre. Huvan har man på i 30 minuter sen sköljer man ur masken. img_8648Jag har v ä r l d e n s trassligaste hår i normala fall, och är superhåröm men jag kände på en gång hur mjukt det blev.

img_8656

Tänkte att det kanske bara var tillfälligt, att det var för att jag just sköljt ur masken men när det hade torkat var det fortfarande silkesmjukt. Först efteråt läste jag inflobladet;

 

Moroccan Miracle hairmask är en hårmask innehållandes arganolja, keratin och proteiner. som går in på djupet, återfuktar och vårdar ditt hår. Använd hårmasken för att få ett lätthanterligt, levande, naturligt skinande hår med extra lyster.

 

Summa summarum: Mycket bra produkt även om tejpen tjorvade. Håret b l i r supermjukt och blankt. (Och doftar gott!) Den här kommer jag använda många fler gånger. Lätt.

 

Använd rabattkoden monahair30 så får ni 30% rabatt, HÄR! 

 

… och som vanligt vill jag höra vad ni tycker!

0

12 responses to “Testa Maybeautys senaste produkt!

 1. TinaLill skriver:

  Räcker 1 sån påse till en behandling? Jag skulle tro att jag har ungefär lika långt hår som du har.
  Tack för en bra blogg.

  1. Mona skriver:

   Tack för fin komplimang TinaLill och varmt välkommen! Ja, har du som mig, eller lite längre, räcker det till en behandling.

 2. Tanja skriver:

  Det låter rätt intressant, samtidigt som jag tycker att deras ”kampanjer” är så tröttsamma med 30 % rabatt på allting. Det blir ju rätt uppenbart att priset egentligen är mkt lägre men att det låter bättre om man erbjuder nedsatt pris … Det gör att jag blir lite anti varumärket tyvärr.

  1. Mona skriver:

   I know men du, de produkter jag använder därifrån är verkligen bra. Helt galen i deras fotmask.

 3. Maggan Jonsson-Widmark skriver:

  Sodium chloride, natriumklorid, är vanligt koksalt. Typ. Farligt? Nja, beror väl lite på hur miljötänket är vid produktionen!

 4. PJAK/Anna skriver:

  Hmm vad gör den mer för håret än att det blir mjukt? Har ett hår som är mjukt så det räcker och blir over iaf. Men om det vårdade håret och gör att det inte slits lika mycket. Då är jag mer intresserad…..

  1. Mona skriver:

   Vet inte, ska fortsätta att prova den och se vad som händer! Fortfarande glansigt i alla fall, trots att jag tvättar håret varje dag. Fattar inte…

 5. KSena skriver:

  Jag har galet slitet och torrt hår med självfall vilket naturligtvis gör att det knyter sig hela tiden! Inte utan att man blir lite nyfiken….

 6. Ulrika skriver:

  Har långt hår som jag färgat i många år för att slippa se alla grå strån. Väldigt torrt hår dessutom. Köpte tre inpackningar första svängen och jag kan VERKLIGEN rekommendera alla med lite torrt, slitet hår att prova den här inpackningen. Håret blir supermjukt och får faktisk tillbaka lite av den forna glansen.
  Beställde ytterligare fyra till nyss….

  1. Mona skriver:

   MEH, jag går ju ut i veckan med ett 30%-erbjudande från dom!

   1. Ulrika skriver:

    Hmmm…..fast jag tror att jag fick ”din” rabatt nu när jag beställde ändå…såg ut så på ordern. 😄

    1. Mona skriver:

     Bra! Ikväll ska jag köra fotmasken. Älskar den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *