Tack för ännu ett år!

Igår gick jag igenom månad för månad och idag känner jag att det är tacksamhetens dag.

 

Jag vill tacka alla er läsare som hänger här i vått och torrt. Ni är tiotusentals och merparten sladdar in, läser och sladdar vidare, utan att lämna avtryck. Det gör inget, jag vet att ni finns ändå. Dock ett extra tack till er som kommenterar. Jag älskar att läsa vad ni skriver och jag älskar att vi alla har sådan respekt för varandra och att det därmed aldrig är en massa otrevligheter. Ni är många som vet att jag under 1,5- snart 2 år, gått igenom en personlig megakris som inte har med jobbet att göra. Inget jag dessvärre kan prata om här då andra är inblandade. Ni har, trots er ovetskap, varit ett e x t r e m t stöd för mig. One day I will tell you.

 

Och så vill jag tacka Tailsweep. Mediabolaget som står bakom alla annonser och många av mina samarbeten här i bloggen. Grymt företag att jobba med, grymma människor. Tack för att jag är en av era utvalda och tack för att ni tror så hårt på mig!

 

Vidare vill jag tacka ledningsgruppen på Synoptik, med Lottie och Camilla i spetsen, för det enorma förtroendet ni gav mig när ni frågade om jag ville bli er officiella ambassadör i sociala medier. Bortsett från min familj, inklusive hundskrället, är det det största jag varit med om. Resan till Guatemala, och nu Nicaragua som står på tur, är något jag aldrig kommer att glömma. Lyckan av att få vara med och skänka så många människor sådan glädje i form av att de äntligen kan se ordentligt är obeskrivlig.

 

Till sist mina vänner. Jag har med åren insett att vänner inte handlar om kvantitet utan snarare om kvalitet. Några har hängt med i många, många år, andra är relativt nya. Under det här året har jag bestämt mig för att vara mer selektiv och inte släppa in så många innanför skalet. Jag har gått på tre rejäla nitar det senaste året men det lär inte hända igen, trust me.

 

Tack alla fina kompisar.❤ En del av er vill inte vara med på bild, men ni vet vilka ni är. I would be nothing without you. IMG_8996IMG_6655IMG_8822IMG_7671IMG_4219IMG_6503IMG_8977IMG_5096IMG_6715IMG_6957IMG_7080IMG_8150IMG_7408IMG_7051IMG_1219IMG_0687

Sist, men inte minst, vill jag tacka mig själv. Jag är genuint snäll och har ett stort hjärta men hej och hå vad jag har mycket att lära. Trots att jag är en gammal get f ö r s ö k e r jag bli en bättre människa. Jag är fullsketen med fördomar och annan dynga, men jag anstränger mig. Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Men, jag jobbar på det.

 

Gott Nytt År på er. Var snälla mot varandra. Karma you know!IMG_2307

0

109 responses to “Tack för ännu ett år!

 1. Agneta LE skriver:

  Tack Mona för allt du delar med dig av, tack för alla skratt.

 2. kicki skriver:

  Gott nytt år bästa fina inspirerande Mona .
  Vi ses på Formex om några veckor .
  Kram kram

 3. Bitta skriver:

  Det är bra att göra bokslut och sammanfattningar ibland , när du ville att vi skulle svara på en massa frågor för ett tag sen. Så tänkte jag först hoppa över det, då jag är mitt i ganska mycket stora beslut m.m . Men sen tänkte jag att jag testar att skriva och upptäckte hur mycket jag har som jag är tacksam för mitt i röran 🙂 Tack för det Mona och tack för all tid du läger på bloggen som förgyller så mycket. Ett riktigt Gott Nytt år till Mona och alla sköna följare .

 4. Juliana skriver:

  Gott nytt år bästa Mona! Tack för att du förgyller vår vardag !

 5. Ingrid skriver:

  Gott Nytt År Mona! Jag är en av dem som sladdar in på din blogg varenda dag, men jag kommenterar aldrig. Tänkte det kunde vara på sin plats nu, för en gångs skull… Uppskattar din blogg jättemycket, du är så härlig! KRAM från Skåne

 6. Jeanette skriver:

  Gott Nytt År till dig oxå Mona???
  Som du lyst upp min vardag 2015!
  2016 = massa nya garv.
  Tack på förhand

  Massor med kramar❤️

 7. I mitt huvud skriver:

  Gott nytt år, Mona!! Hoppas att 2016 blir riktigt bra, för dig, och för oss alla!
  Kram

 8. Madde skriver:

  Gott Nytt Mona! All kärlek och respekt till dig <3

 9. MHB skriver:

  Gott Nytt År ! Du underbara människa som bjuder så mycket på dig själv och som serverar så många inlägg som får en att skratta högt. Love you for that <3 Fortsätt vara DU som bara du kan 🙂

 10. Helen skriver:

  Gott nytt till dig fina Mona!!!

 11. Malin skriver:

  Gott Nytt År Mona. Vi ses i morgon ?❤️

 12. Nanny skriver:

  Tack själv Mona för att du finns och delar med dig. Jag önskar dig ett bra 2016 och att alla knutar i ditt liv löser upp sig snart. Kram Nanny

 13. mamski skriver:

  Jag önskar dej och din familj ett fantastiskt 2016 <3 You are my favourite all time 😀

 14. Tinna skriver:

  Gott Nytt År till dig och din familj tillbaka! Hoppas att 2016 blir ett fantastiskt år och är det inte så ibland att stora förälskelser försvinner lika fort de kommit – även bland tjejkompisar, personer kommer och går i livet med gott och ont, alla spår är ok. Stor Nyårskram

 15. Elisabeth skriver:

  Gott Nytt År! Jag hoppas att 2016 blir ett år med kärlek och omtanke och respekt för varandra. Sköt om dig! Allt det bästa till dig. Kram

 16. Carina.K skriver:

  Finaste Mona… tack själv för att du finns här för oss alla.

  Ett riktigt gott slut och ett ännu bättre Gott Nytt 2016 önskar jag dig.

  Kram Carina

 17. Mammy skriver:

  Gott nytt år till dig Mona med familj!
  Hoppas 2016 blir ett happy year på alla fronter. Både privat och jobb.
  Trevlig kväll och var rädda om varandra. ❤️

 18. Skåne-Mia skriver:

  Tack för i år och gott nytt ?

 19. Pia skriver:

  Ett riktigt gott nytt år till dig! ??

 20. Eva N skriver:

  Jag är en av dom som är in varje dag men som knappt har kommenterat….. Får se till att bli bättre på det tror jag minsann 🙂
  Tack för att du är du och för att du förgyller dagarna! Gott Nytt år till dig och din familj! 🙂

 21. Mona i Skåne skriver:

  Gott Nytt År! Ser fram emot att fortsätta läsa om allt som händer i Ditt universum det kommande året! /Mona

 22. Gunilla skriver:

  GOTT NYTT ÅR Mona & ett stort innerligt j-a TACK för att du är så grymt rolig och får mig att skratta varenda dag! ???

  Hälsningar från en av dom som är skitkass på att lämna avtryck!

 23. Skåningen skriver:

  STORT STORT Gott Nytt År till dig och familjen.
  Hälsningar Skåneland

 24. Lunkan skriver:

  Gott Nytt År önskar jag dig. Hoppas du och din familj får ett bra 2016. Kram och tack för all underhållning mm som du gett oss under 2015.

 25. Marie skriver:

  Tack för detta året, fina härliga Mona. Ser fram emot många fler med dig bakom tangenterna. Du sprider glädje med din blogg och älskar hur du bjuder på dig själv.

 26. Lisbeth skriver:

  Tack själv för att du finns och att vi läsare får ta del av ditt liv. Önskar dig och din familj allt gott inför det nya året

 27. Katja skriver:

  Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig! Jag hoppas att 2016 blir allt du önskar. Tack för att du delar med dig av ditt liv.

 28. Ginger skriver:

  Tack själv för ännu ett år, jag läser dina inlägg varje dag men kommenterar sällan.
  Stockholmstjej som bor i Genève sedan 40 år (kärleken gjorde att jag lämnade Sverige)
  Nästa gång jag kommer ”hem” så lovar jag att jag letar upp dig och ger dig en megakram

  Kram och gott nytt år
  Ginger

 29. Anna skriver:

  Tack själv för en mycket bra blogg !! Det är väldigt skönt att läsa en blogg som känns ärlig och inte bara fin fasad.
  Önskar dig och din familj ett bra 2016.

 30. Eva skriver:

  Tack själv Mona, för att du gör livet lättare för oss som så gärna läser din blogg. Ibland går livets vägar inte som man tänkt eller hoppats. Då går man in i ditt Universum o allt känns lite lättare, om så bara för stunden. Ett ex. vaknade en morgon o var deppad, öppnade din blogg o ser då en liten rolig apa. Då kunde jag inte utan att skratta. Så tack snälla för att DU finns, du förgyller vår tillvaro! Önskar dig ett Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

 31. anni skriver:

  Gott nytt år Mona Nisse Talibanen och resten av familjen

 32. Erika skriver:

  Tack själv för att du delar med dig av dina tanter ❤️ Jag är så otroligt glad och tacksam över att vi tant gänget har hittat varandra? Så många skratt och tårar och shopping jag bara älskar allt ❤️
  Nu nya tag nytt år nya galna äventyr ❤️
  Fina Mona önskar dig allt gott vi ses snart!! Puss o kram från erkii??

 33. Jeanette skriver:

  Gott nytt år på dig med å önskar dig ett riktigt toppenbra 2016 ?

 34. Fru K skriver:

  Gott nytt år till dig också!

 35. Ulrica skriver:

  Gott slut & Gott nytt!
  (å jag ”vågade” kommentera)

 36. Linda skriver:

  Gott Nytt År och stor kram från en som a l d r i g lämnar avtryck, men som troget läst i många år!! ❤️

 37. Anette skriver:

  Hej Mona. Jag tillhör den skaran som läser din blogg VARJE dag och tycker det är en av dom bästa som finns. Gillar verkligen dej och din humor. Och jag tillhör även dom som aldrig kommenterat innan, men kände att nä nu ska jag skriva en rad? Så jag ville bara önska dej ett GOTT NYTT ÅR och fortsätt i samma stil som du gör för vi är mååånga härute som uppskattar det. Och vill även passa på att berätta att jag försöker samla in maaaaassor med glasögon till er. Springer på loppisar och secondhand och köper upp där, började med det när du skrev att du skulle iväg igen. Hängde ju med när du skrev om din förra resa (ja, jag har läst din blogg sen Hannah tiden) och tänkte att herregud för 10-20 kr som ett par glasögon på loppis kostar kan jag ge en människa ett nytt liv kanske, bara genom att dom kan se bra. Så det är det värt och känns bra i själen? Hm, blev ett långt inlägg här, men så kan det bli. Heter förresten Anette, är 48 år och bor i Malmö. Stor KRAM på dej.

  1. Mona skriver:

   Åh vad jag blir glad för dina rader och TACK för att du hjälper till med glasögon! Jag ska snart börja jaga alla läsare med en miljard inlägg! Kram på dig!

 38. Ebon Jansson skriver:

  Gott Nytt År till dig Mona!
  Och

 39. Elisabeth skriver:

  Gott Nytt År från en läsare som aldrig kommenterar. Stort tack för alla underbara inlägg år efter år! Oj så många skratt det blivit framför mobil eller paddan, många inlägg har även delats med sambo och kompisar! Hoppas 2016 blir ett toppenår!

 40. LenaB skriver:

  <3 Tack för allt du gett oss under 2015! <3
  Låt 2016 bli det bästa året någonsin!
  Mod, styrka & kärlek till dig och hela världen!

 41. Ebon Jansson skriver:

  Hmmm, kommentaren smet för tidigt:-) Men jag skulle skriva tack för en superbra blogg som jag är helt beroende av att läsa varje dag, vilket ger mig många goda skratt!

 42. Camilla skriver:

  ✨Gott Nytt År✨
  Tack för årets alla skratt, någon tår..föratt vi får en glimt av Ditt universum!
  Önskar Dig och Din familj en sprakande start på 2016, må det bli ett glimrande år!!
  Kram

 43. Helėne skriver:

  Gott Nytt År ? ?! Tack för det här bloggåret, ser fram emot kommande år, älskar bloggen som får mig både att skratta och gråta. Många kramar ?❤

 44. J skriver:

  Gott Nytt År Mona! Tack för att du skriver till oss, uj vad jag gillar din blogg!!! Va rädd om dig o du du är bra som du är. Jag tror inte nån kan vara perfekt!!! Jag vill bli lite mer som som du ? modig. Jag uppfattar dig så iaf. Må så gott!

 45. Alex skriver:

  Du ska ha ett stort tack av mig,tack for att du gyller min morgon med ett gott skratt,for dina laaanga roliga och intressanta inlagg,for att du bjuder sa mycket av dig sjalv,att du vagar visa att man inte alltid ar perfekt,att du alltid ar sa arlig i dina inlagg.
  Hoppas verkligen att ditt 2016 blir ditt sista ” kamparar”,och att du sen kan njuta mer av tillvaron,Talibanen,hunden ,vanner och shopping! Jag har ochsa borjat bli selektiv i vanskapskretsen och slaktingkaren,och mar sa mycket battre!
  Kramar,
  Alex i Italien

 46. Petra Nilsson skriver:

  Gott Nytt År! Kram från Skåne

 47. Tant T skriver:

  Gott Nytt År från ett isigt och delvis snöigt litet samhälle i Norrland.

 48. Kamilla skriver:

  Hej Mona
  Gott nytt år önskar jag dig! Precis som du skriver så sladdar man in o sladdar ut o så sladdar man in igen? Har jobbat sjukt mycket sista tiden o har inte hunnit lämna nåt vidare avtryck jag inte? Men jag läser o jag är med i både vått o torrt och allt däremellan o jag har ju hängt me dig nästan from the beginning så det känns som om du är min vän då jag faktiskt har mer tid att läsa din blogg än att träffa vänner ha ha
  Nu börjar ett nytt år och jag hoppas att det har mycket positiva saker med sig ! Och så ser jag fram emot en ny bloggträff naturligtvis
  Stor kram till dig o Skål??

 49. Heléne skriver:

  Mona,

  Vill tillönska Dig och de Dina ett riktigt Gott Nytt År!

  Tack för allt ditt tålamod när jag krånglade vad gäller poncho och färger.

 50. Madde skriver:

  Gott Nytt År och tack för ett härligt perspektiv på livet! Uppskattar hur du blandar allvar och yta och alltid med humorn i bakgrunden. Kommenterar heller aldrig men du är värd ett undantag:-) kram

 51. Marina skriver:

  Gott Nytt År Mona med familj!
  Jag är också en av dem som alltid läser din blogg men mkt mkt sällan kommenterar. Tack för en fin blogg som både underhåller & ibland får en att tänka till.

 52. Sanna skriver:

  Gott Nytt År och en stor kram!

 53. Adnil73 skriver:

  Gott Nytt År Mona önskar jag dig!
  Tack för alla dina underbara inlägg.
  Kram Linda

 54. Säpofrun skriver:

  ❤️??

 55. Henna skriver:

  Ja tycker att du ser ut att ha många goda vänner, och så snygga de är sen ? Fortsätt att vara du även 2016, så finns vi läsare här med dig. Själv ser jag extra mycket fram emot nästa ”glasögonresa”. Det var i samband med den förra som jag började följa dig på riktigt. Välgörenhet av olika slag ligger mig varmt om hjärtat. Gott Nytt År Mona!

 56. CC skriver:

  Gott nytt år!
  Tack för många skratt när jag dagligen sladdar in här.
  Kram från Småland

 57. Ragdoll skriver:

  Gott nytt år fina Mona! Tack för att du förgyller mina dagar med din underbara blogg! Älskar att du bjuder på dig själv!

 58. lillyk skriver:

  Tack för allt som du delar med dig till oss. Önskar dig ett magiskt 2016!!

 59. Carrostroll skriver:

  Det är vi som ska tacka dig för att du delar med dig av dina äventyr i vardagen. Jag är en av dom som oftast svänger förbi här å sen glider vidare utan att lämna nån kommentar. Men det har hänt att jag lämnat ett avtryck……jag är också en av dom som hängt med här läääänge……”hittade” dig när mellantrollet var nyfödd ( nu snart 9år)….jisses så många gånger jag ammade henne framför datorn, läsandes din blogg….ja jag var ju tvungen å läsa ifatt sen du började blogga!!! ????
  Så tack för att du förgyller mina, och många andras, dagar.
  Gott nytt år!

 60. Nina skriver:

  Tack för att du delar ditt liv med oss läsare, det påverkar oss alla på olika sätt. För egen del har livet ändrats drastiskt sedan vi träffades första gången, till det bättre och det har du del i. Och efter en tuff höst ser jag fram emot 2016 med nytt jobb och nya utmaningar (Stockholm triathlon i augusti) och nya äventyr i Monas universum. Så jag önskar dig och din familj ett gott nytt år och låt 2016 bli vårt år ???

 61. Laila skriver:

  Jag vill oxå säga Gott Nytt År!
  Å tack för denna tokiga blogg som är så rolig att läsa…….
  Lättar liksom upp i allt det jobbiga. Det har blivit många skratt längs vägen…..
  Men jag skulle vilja läsa om ditt inlägg som du gjorde för några år sedan när din vän/kompis kom över och drack champagne bla
  på Nyår har jag för mig att det var. Hon blev lite sjuk………
  Har nog aldrig skrattat så mycket som då……

 62. Lotta skriver:

  Gott Nytt År finaste Mona! Jag läser ofta din blogg, men lämnar sällan en kommentar. Du gjorde sådant intryck på mig när jag träffade dig för en massa år sedan på Papprika . Du var bra på att dela med dig då också av dråpliga historier ur ditt liv!
  Önskar dig allt gott!
  Många kramar!

 63. grismaria skriver:

  Är en av dom som aldrig lämnar avtryck så det är väl dax… Tack för en underbar blogg. Skrattar ibland så tårarna rinner. Gott nytt år ?

 64. Marianne Pettersson skriver:

  Tack för alla skratt och tack i förväg för alla nya skratt 2016. Ser fram mot din nästa resa.
  GOTT NYTT ÅR till hela familjen!

 65. PJAK/Anna skriver:

  Gott nytt år Mona! Är det 2016 som vi ska ses? Räknade ut att vi har varit nära i nästan 15 år eller något åt det hållet…….. Om du nu skulle våga 😉 Du vet världen är rätt lycklig att det bara finns en av mig 🙂

  1. Mona skriver:

   Tack detsamma men vadå nästan 15 år? Har vi vara nära att träffas? Tänk på att jag börjar bli till åren och då sviker minnet, hehe!

   1. PJAK/Anna skriver:

    första gången det var nära var när Ni hade köpt hantverksföretaget. tror du träffade både far min och bror min…… Läser jag din blogg rätt så har vi varit väldigt nära ett antal gånger till……… Och nu är du kompis med min jordgubbsodlares dotter. Tänk så liten världen är…

 66. Ulrika skriver:

  Gott nytt år Jag är också en av dina garderobsläsare och läser i stort sett varje dag! Jag vill bara säga att jag gillar din entrepenörsanda, galenskaper och din raka attityd, och det är därför jag återkommer :)! Jag hoppas att du får ett bättre 2016! Kramar från Mexiko!

 67. TinaK skriver:

  Tack Mona för att du finns och för att du på ett så härligt och humoristiskt sätt delar med dig av ditt liv. Du betyder mycket för mig! Många nyårskramar till dig

 68. Anne skriver:

  Jag började läsa din blogg när den ännu var grå och du var hemliga Arne i finhooden.
  Här om dagen tänkte jag att jag saknar dina långa ”så här såg mitt dygn ut igår” inlägg, det kändes som att det var evigheter sen sist du bjöd på ett sånt och så kom det ett nästan direkt när jag tänkt det. Telepati! :p 😉
  Fast jag läst sen Hedenhös tid har jag inte kommenterat särskilt många gånger, men det kan det bli ändring på om du vill.
  Gott nytt år!

  1. Mona skriver:

   ”hemliga Arne”, hahahaha! …och klart jag vill! Gott nytt på dig också!

 69. Angel skriver:

  Gott nytt år Mona. Tack för att du gjorde mitt 2015 så mycket bättre!

 70. Jeanette skriver:

  Hej Mona !
  Har aldrig kommenterat tidigare men har följt dig i många år och vill tacka dig för en underbar blogg. Du sprider glädje varje dag man läser och enda sorgen är att jag bor långt uppe i Norrland – långt från någon fin-hood 🙂 och inte kan följa med på några resor eller annat skoj – men du äger och sluta aldrig skriva ! Gott nytt år från Västerbotten

 71. Kita skriver:

  Gott Nytt År till dig oxå Mona. Ser fram mot nästa bloggträff. Kramar!

 72. Mai-Lis skriver:

  Gott Nytt År bästa Mona!??

 73. Kristina skriver:

  Gott nytt år från Piteå, Mona!

  Nu packar vi ihop och arkiverar det här skitåret och laddar för nästa. Jag är så himla redo för ett nytt år så det finns inte …

 74. Margareta skriver:

  Gott nytt år från Hälsingland ?

 75. åsa skriver:

  Tack för att du är du!
  Ha dé!/Kram

 76. Mell skriver:

  Tack för alla underbara inlägg och att du delar med dig av ditt liv med oss! Jag är ingen som kommentarer men kan lova att en dag utan Monasuniversum är inte en vanlig dag!
  Återigen tack (och förlåt för att jag tillhör en av de tysta som inte kommenterar)
  <3
  //Mell

 77. Pi@ skriver:

  Tack själv Mona. Du har talets gåva i fingrarna och jag läser ofta om dina bravader med ett flin från öra till öra.

  Gott slut och Gott nytt år till både dig och alla andra ”här inne”. Florence N, dvs jag 😀 firar in mitt årsskifte med ett nattpass.

 78. Yvonne Eriksson skriver:

  Gott nytt år Mona! tack för att du förgyller min vardag , med många skratt och allvarliga ord!
  kramar till dig och din familj

 79. eva skriver:

  hej mona

  ett riktigt gott nytt år o jag ser fram emot nästa år med likadan rolig och underhållande läsning.

 80. Susanne skriver:

  Gott Nytt År Mona med familj ?
  Tack för en underbar blogg!
  Kramar från Varberg

 81. Camilla skriver:

  Gott nytt år! ??

 82. Nettan skriver:

  Gott nytt år Mona och alla hennes läsare! Kramar från Sumpan.

 83. Irre skriver:

  Ett gott nytt åt till dig, hoppas det blir sååå bra…..

 84. Kattis skriver:

  Du är lika viktig för mig som mitt morgonkaffe! Tack snälla,älskade du för att du är du!
  Om du bara skulle skicka tancan till finland skulle jag dyrka dig lite mer 😉

 85. Ingrid skriver:

  Även jag tillhör de som kikar in och läser (nästan) varje dag men aldrig kommenterar… Vill tacka för många skratt under året som gått, och önska dig och familjen ett riktigt gott nytt år 2016!!!

 86. Marie skriver:

  Gott nytt år Mona och tack för att du förgyller min vardag med dina anekdoter. Kram från jag som skulle få ”kompani-spö” för några år sen ?

 87. helma skriver:

  Gott nytt år till dig och familjen! Jag läser hos dig varje dag men kommenterar bara då och då. Jag är imponerad över det tempo du håller i vardagen (jag är själv en långsam människa) och jag hoppas det börjar lugna ner sig snart för er så ni får andas lite (med företagandet alltså). Tack för alla roliga och intressanta inlägg! Jag är väldigt ointresserad av shopping så de inläggen skummar jag bara igenom och läser desto mer noga när du bjuder på dig själv och ditt spännande liv. Allt gott till dig!❤

 88. Annie skriver:

  Gott Nytt till bästa och roligaste bloggerskan!???

 89. Suzie skriver:

  Gott Nytt År fina Mona!! Hoppas verkligen 2016 blir så magiskt och underbart som du önskar. <3

 90. Tina Sjöström skriver:

  ❤️

 91. L skriver:

  Gott Nytt År till dig också Mona !
  Jag är inte bra på att kommentera här inne men läser din härliga blogg varje dag.
  2015 har varit ett år fullt med sorg för min del (min mamma gick bort i mars och en av mina älskade hundar i oktober)
  Nu laddar jag för ett nytt bra år och är tacksam för att jag har världens bästa familj . fina vänner och trots sorg ett rikt liv.
  Kram

 92. Annika skriver:

  Gott nytt år! Att gå på nitar ibland råkar vi alla ut för tyvärr. Det kan ju låta lite trist att man måste sätta lite stängsel. För det är ju just det omedelbara som är så fantastisk med dig! Må 2016 bli ett bra år ???

 93. Elinor Sternving skriver:

  Gott nytt år bästa Mona <3 kram!

 94. Jaqueline skriver:

  Jag önskar dig ett fantastiskt 2016 för det tycker jag att du är värd.
  Utan att gå in på närmare varför så har du räddat livet på mig och jag kommer vara dig evigt tacksam.
  Varma kramar

 95. Katta skriver:

  Gott nytt på dig med!
  Tänk att det alltid är ett nöje att titta in här! Vad en blogg kan göra med en. 🙂 känns som att man känner dig men du känner ju inte mig hahaha så skumt. Men du är en underbar människa o väldigt underhållande o bjuder på dig själv ända ut i fingerspetsarna. Puss på dig! 😉

 96. Kompis skriver:

  ❤️❤️❤️
  Love you, tantskrälle!

 97. Christina skriver:

  <3 <3 <3 Love u.

 98. EvaH skriver:

  Kära Mona! Jag är en av dem som sällan kommenterar men läser din blogg ett par gånger i veckan. Gillar din blogg och du verkar vara en ärlig och genomsnäll människa med hjärtat på rätta stället. Tack för allt du delar med dej av! Gott Nytt År till dej och din familj!

 99. Annika Svensson skriver:

  Du är fantastisk ärlig varm och god. Det är tack vare dig som jag lämnat in 6 par glasögon och solglasögon då din resa var så inspererande. Du behöver ta med dig naturliga bakterikapslar och Kolloidalt Silver för att klara din mage❤️

  1. Mona skriver:

   Tack fina du och var fasen hittar jag sånt?

 100. Annika Svensson skriver:

  Kolloidalt Silver kan man köpa på hälsokostbutiker (vissa) typ hälsokraft eller på Bodystore.se finns en bra FB grupp att kolla på som heter Kolloidalt Silver 2.0.
  Bakterie kapslar finns på både apotek och hälsokost jag tar alltid Trevis från Apoteket när vi blir kassa i magen utomlands.

 101. AL skriver:

  Du behöver inte publicera denna kommentar om du inte vill men jag skulle råda dig att googla kolloidalt silver innan du börjar testa det… God fortsättning!

 102. Anna Olsson skriver:

  Tack för din ärlighet, din empati och klockrena kommentarer och insikter i människors sätt att vara – på många olika vis. Tack för skratten, känslorna och ibland gråten som framnammas genom din läsning. Tack att du bjuder på dig själv utan att hänga ut någon annan. Det visar vilken stark kvinna du är – och modig.
  Jag är tacksam att jag hittade in hit – här tänker jag stanna länge ? Önskar dig och familjen all lycka och kärlek i 2016. Stor kram!

 103. René skriver:

  Önskar dig ett fantastiskt 2016.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *