Sweet Lord, a t t jag aldrig lär mig!

Jag håller på att organisera om på lagret och fick för mig att sälja iväg ett gäng ljusstakar för skit och ingenting. Maken blev helt skogstokig men jag stod på mig och sa att vi behöver frigöra yta. Herregud så sur han var. Hela dagen.

 

När jag lägger in sådana här små kampanjer så blir det samma sak v a r j e gång: det säger PANGTJOFF i webbshopen och så kommer en miljard ordrar in. Jag är ALLTID lika oförberedd. Tänker ALLTID: ”well, får vi iväg lite grand så är ju det bra”. 

 

Ähum. Jösses Amalia vad ni beställde! Tack! Jag blev helt tagen på sängen och hade verkligen inte räknat med att idag få stå och packa ljusstakar heeeela dagen!

 

För övrigt har vi det lite kyligt på jobbet. Inte ens om man är pälsklädd så hjälper det. Mina fina torgvantar (som har råkat glida upp lite) har jag fått av en bloggläsare. Älskar dom.IMG_1352I helgen ska jag jobba för Kindahls Dansskola. Det är terminsavslutning och flera hundra elever ska visa upp vad de har lärt sig under terminen. Horder av föräldrar och släktingar väntas. Jag och en annan dansmamma är ansvariga för att cafeterian fungerar vilket innebär personalplanering, inköp av varor och en massa annat. Alla besökare ska kunna köpa rosor till barnen, något som jag tog på mig att fixa.

 

Eftersom jag är företagare kan jag köpa blommor direkt från Trädgårdshallen här i Stockholm. Problemet var logistiken. Jag är upptagen hela fredag och räknade ut att jag skulle vara tvungen att hämta alla blommor vid 7 i morgon. Igår kom jag på att jag kanske måste förbeställa dessa då det rör sig om hundratals rosor.

 

I Trädgårdshallen är det många företagare som säljer blommor. Jag brukar köpa från en och samma men kom inte ihåg vad de heter, vet bara var de ligger i lokalen. Alltså var det bara att ta sig tid igår och köra ut dit. Flower Trading Stockholm AB heter dom. Will never forget! När jag berättade vad jag behövde, och till när, skakades det först på huvudet och mumlades om framförhållning, men snacka om service när Sophia och Jocke till slut lovade att trolla lite!IMG_1337

 

D e s s u t o m visade det sig att dom har öppet på lördag. Hallejeflaluleja. Det betyder att jag kan sladda ut dit lördag morgon, och sen vidare till stället vi ska hålla till på. Älska när saker och ting flyter!

 

Tillbaka till jobbet och packa ordrar. Ingen tid för att leka med somliga fyrbenta varelser. Vilket straffade sig. Som vanligt. Han älskar att riva sönder kartong med tänderna. IMG_0462

På eftermiddagen hade jag och 24-åringen ett möte i stan. I tio år har jag försökt få henne att se seriös ut på bild. Det går så där kan jag meddela.IMG_1355Tungt möte men det gick bra. Järnet tillbaka till kontoret, hämta upp Nisse, köra hem dottern och sedan hem. Ut med Nisse och sen till dansskolan där talibanen var.

 

Tjejerna som går på dansskolan är fantastiska. Alla är supertrevliga och det är aldrig något tjafs. Den här tävlingsdansande bönan åkte rakt upp på min fem-i-topp-lista när hon säger: ”för att vara så gammal så är du ganska hipp!” IMG_1382Well, den darlingen kommer gå låååångt här i livet, sanna mina ord, hehe!

 

Talibanen åt middag på dansskolan så jag messade maken att jag inte orkade laga middag. Tokslut. ”Ingen fara, jag fixar egen middag” blev svaret. IMG_1391Kan inte säga att jag var särskilt förvånad över min gourmetkock.

 

Fick sms från kompisar som ska bjuda på middag på lördag. Skärmavbild 2015-11-25 kl. 21.42.47

Kvällen avslutades med sms från äldsta dottern … och lite världsnyheter. IMG_1394Har drömt om ljusstakar hela natten. Att kartongerna tog slut på en gång så jag fick klippa och klistra själv. Jefla mardröm.

 

Efter jobbet ska jag till guldsmeds-Matz och hämta mitt alldeles nya halsband som han har gjort till mig. SOM jag har längtat!

16

7 responses to “Sweet Lord, a t t jag aldrig lär mig!

 1. Den andra Malin skriver:

  Gick in på hemsidan för att spana in ljusstaken. Du skrev att ni bara hade vita och svarta kvar, men på hemsidan finns grå? Vilket iof inte gör nåt för det är helst den färgen jag vill ha ?

  1. monasuni skriver:

   Lade in dimi morse , hade bara några stycken.

 2. Mona skriver:

  Ahmen Bullens pilsnerkorv (som jag kan satsa en hundring på att det är) är aldrig fel, det finns alltid i vårt skafferi ifall att mannen vill ”laga” mat.
  Oftast gör skafferiråttan det tyvärr när jag snarkar i sängen så det är sällan jag får smaka.

 3. Bitta skriver:

  För att vara så gammal är du ganska hipp , vilken skön kommentar 🙂

 4. Anna skriver:

  Jag kanske é helt ute och cyklar, men är inte du allergisk mot nötter och äpplen? Inte såndär låtsasallergiförattmanintetyckeromvissasaker?

  1. monasuni skriver:

   Stämmer bra det, kan dock äta om det är lagat!

 5. M:et skriver:

  Vilken min på Nisse! Inte ett dugg ångerfull, snarare stolt. ”Ja, det var jag. Och?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *