Smyckestävling på Mors Dag!

Japp, då var det dags för en tävling så här på Mors Dag. Två vinnare koras; den ena får ett halsband, den andre får ett armband med örhängen designade och tillverkade av Helena Livijn. Smycken är unika och h e l t fantastiska. De gör sig inte alls på bild.

IMG_1198IMG_1197

1

2 responses to “Smyckestävling på Mors Dag!

  1. Ragdoll skriver:

    Jag har svarat och jag håller tummarna för att jag vinner! 😀 Jättefina smycken! Sällan jag säger det för jag har knappt använt annat än örhängen de senaste åren men nu, på ålderns höst, har jag kommit på att det är snyggt med armband och halsband också! 😀

  2. miskogen skriver:

    Men, VEM VANN DÅ… ?
    Eller har jag missat det inlägget? ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *