Skallebang och sur på tekniken

Okej. Champagne på en måndag kan vi hoppa över i fortsättningen.

Jag vill påstå att den är direkt orsakt till att idéer för blogginlägg icke infinner sig. Jag tänker och tänker, men är helt tom i huvudet så under tiden lägger jag upp en pausbild.

Synd att det inte längre går att mobilblogga. Vår hemsida här är fortfarande inte kompatibelt med WordPress. Det företag som sköter tekniken åt Hannah och Peter vet inte varför, men det gör att min blogglust minskar för varje dag eftersom jag är en ”instant blogger” som vill lägga upp inlägg när det händer.

Så om ni, kära tekniker, läser det här: please fixa. Pronto.

1

29 responses to “Skallebang och sur på tekniken

 1. shrin skriver:

  Våga sluta blogga! Då får du faen flytta och skaffa skyddad identitet så vi inte huntar dig down!

 2. tantt skriver:

  Jag lider med dig bokstavligen. Tjejkväll med också opad väninna i bubbelbadet med två flaskor vin (jag är ingen vindrickare) o efterföljande kokosfett/saltskrubb igår. Idag är jag len som en babyrumpa men har fortfarande blykeps 🙁

 3. Eva-Lotta skriver:

  Är också irriterad….SCHENKER…skulle varit här igår och hämtat upp ett paket,Kom dom?…Ha,ha…Kalle Anka sköter företag bättre än dom.Jag sa när jag ringde och klagade att jag läst på din blogg om hur kassa dom var, så sa dom att dom visste vem du var.Om jag haft en blogg så hade jag skrivit ett A4 fullt… nu blir det en ”Notis” här:)

  1. Eva-Lotta skriver:

   Uppdatering: Kom dom idag?…Ha,ha,ha
   -Vi hittar inte dig på 122an
   -Nej,jag bor på 12an…
   Jag har lämnat adressen 3 gånger!!
   Vilket skämtföretag…jag orkar inte….

 4. Chihuahuakvinnan skriver:

  Ja teknikerna, fixa det pronto!

  Vi vill ha vår Mona som vi är vana (och hon är van) och om hon lämnar för att det inte går att blogga vettigt är vi många som följer henne dit hon går.

  Tro bara inte du får sluta blogga raring, då kommer vi kanske campa i din trädgård för att få uppdateringar om vad som händer i ditt fantastiska liv.

  Kram

 5. Marie skriver:

  Kan man resa till månen så borde de väl kunna fixa så du kan blogga från mobilen? Eller?! 😉

 6. FilMa skriver:

  Skallebang kan du gott ha, det har jag med men inte fan tog jag nåt bubbel igår. Life sucks (stavas det så?) Jag är så j-a kass på engelska. Kanske inte så konstigt att jag fick en 1 a i allmän engelska på gymnasiet. Men jag är skitbra på annat 🙂

  Fixa hallen nu!
  Snygg tapet in da finhoodkitchen!

 7. Josefin skriver:

  Har du testat med appen ”BlogPress”?

  1. MonasUniversum skriver:

   De har testat allt…

   1. Chihuahuakvinnan skriver:

    Säger de… det funkade ju från början så då får de väl fixa tillbaka det igen då om de så ska backa systemen med nån uppdatering.

 8. Stina skriver:

  Åh, hur sugen blev jag inte på smörgås med kaviar nu då?!

  Hoppas huvudvärken går över omedelbart, även om jag är väldigt avundsjuk på dig som fik dricka champagne på en måndag. Jag funderar allvarligt på att ta med mig en flaska champagne och en brietårta till bb när jag ska föda 😉

 9. Lisbeth skriver:

  Men du Mona Varför skulle inte du få ha en sådan dag? Du är väl som alla oss andra bara en människa? Sköt om dig under dagen så ska du se att det mesta löser sig

 10. bigfive skriver:

  GBP kan ge en ökad risk för missbruk av ädla drycker!!
  Se skallebang som ett tecken.

  http://www.dagensmedicin.se/vetenskap/allmanmedicin/vanlig-fetmaoperation-okar-risken-for-alkoholmissbruk/

 11. Tone skriver:

  Ge inte upp…..du behövs för att ge oss goa skratt!

 12. Carola skriver:

  När jag ser brickan på bilden ovan så kommer jag på någonting som jag saknar och undrar om du har i ert sortiment eller om någon annan vet om det finns. En bricka med gummerad yta så att inte koppar och glas glider omkring. Om det inte finns, ta fram en sån pronto please, du får idén av mig mot att jag får en bricka då ni börjar producera… 🙂

  1. Anonym skriver:

   Edblads har gummerade brickor.

 13. Anonym skriver:

  Om du inte har nåt att skriva om så kommer här ett litet förslag!
  Jag skulle gärna läsa om någons personliga erfarenheter av bröstlyft, som du av och till nämnt att du haft. Det är så j-a svårt att hitta annat än reklam-”åsikter” om det på internet, och jag skulle älska att veta mer eftersom jag överväger det.

 14. Anna Kropp skriver:

  Leverpastej OCH kaviarmacka….rub it in….saker vi utlandssvenskar har våta drömmar om nu när IKEA slutat sälja kaviar….

 15. Elin sigvardsson skriver:

  Förstår inte hur svårt det kan vara? Vad använder de som grundplattform för bloggen? Bloggen? WordPress? Antingen får de byta upp sig eller så får du byta… Inte sluta blogga, Mona! Jag är helt på den där iden att campa i din trädgård i så fall. Jag har redan uppslag för vad vi kan leka runt lägerelden: ”jämföra-vem-som-har-hängpattar-leken-med-hjälp-av-olika-redskap” tex. Vi kan sjunga ”åh Mooooona, kom ur ikväääll” (istället för Sara). Vi kan säkert hitta på bus som får finhoodsfolket att sätta i halsen lite. 😉

 16. Mats skriver:

  Hur svårt kan det va ??? Jag bara undrar!! Det är väl bara mjukvara det handlar om och allt går att fixa med mjukvara. Och du skulle bara våga sluta blogga. Då blir vi många i din trädgård…

 17. ragdoll skriver:

  Nä, vet du vad?! Inte fasen kan du sluta blogga! De får väl se till att fixa det omedelbums, helst igår! Jag får nog lägga in om skilsmässa annars och campa i din trädgård med alla andra. Fast det vinner du på när det är dags att plocka äpplen för då tar jag mer än gärna hand om dem! 😉

 18. helma skriver:

  Va äre för piller på brickan?

  1. MonasUniversum skriver:

   Dä ä massa olika som jag måste äta rääästen av mätt liv efter GBP-operationen. Kalk, B12, vitamin och nåt annat..have no idea, jag bara ätär!

 19. åsa skriver:

  Men jag undrar ju varför du tar en tugga av kaviarmackan när du inte käkat upp leverpastejen först? Var det för att du kom på att det var jäkligt äckligt med leverpastej?
  /åsa

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, nä, det är för att det där var allt jag orkade! Får inte ned två hela mackor längre.

   1. åsa skriver:

    Mäh, varför inte göra en macka då? Kan väl ha olika pålägg på halvorna om du vill ha flera.
    /åsa

    1. MonasUniversum skriver:

     Ameh, vill ju inte blanda leverpastej med kaviar ju!

     Nämen allvarligt: det är två år sen jag opererade mig och jag har fortfarande inte lärt mig att jag inte kan äta två hela mackor…

 20. mitasol skriver:

  Kan det vara ngt med brandväggarna o att de har uppdaterat dem som gjort att det inte funkar längre… bara en tanke 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *