13 responses to “Skål på er där hemma

 1. Heidi skriver:

  Ciao! Vill oxå dit😃 Kollar faktiskt efter resor , har nyligen vart på mallis och ska till teneriffa i dec, men däremellan , hinner jag väl se nåt , krakow, prag el nåt, jag håller ju på att ”bota”/ lära mig att hantera min flygrädsla. 😁😁är sicilien nåt att rekommendera? Ha det så gött nu kram heidi (arlanda)

  1. monasuni skriver:

   Kan varmt rekommendera det! Och upplevelsen på slottet där vi bor är utöver det vanliga!

 2. AgnetaLE skriver:

  Skål på dig. Njut. Jag packar ordrar.
  Igår tittade vi till vårt husbygge. Huset står på plats, än så länge ett skal. allt invändigt sker under hösten.
  All planering snurrar i huvudet. Tapeter, kakel etc.
  Sen har jag hittat en lokal för mitt företag.

  1. Mona skriver:

   Åh vad roligt Agneta, och superkul att du hittat lokal!

 3. Smultronblomman skriver:

  På tjänsteresa i Finland. Ska just klappa ner datorn och packa ihop för i morgon är det dags för hemresa. Är lite segstartad på morgonen, så om jag förbereder så mycket som möjligt kvällen innan blir jag inte så stressad på morgonen.

  Höll på att göra mig i ordning i morse och gick in och ut från badrummet. Plötsligt ser jag något konstigt på golvet, som ser ut som en kvist med löv på. Jag ser väldigt dåligt utan glasögonen på ska jag säga. Plockar på glasögonen och tar en närmare titt. Det är en ödla som håller på att ömsa skinn. Jag tar ett kort. Kastar på mig ett par trosor och en klänning. Tar en liten papperkorg och ska just fånga ödlan när den är borta!! Hittar den igen och får ner den i papperskorgen. Tar nyckelkortet och går ner till recptioenen och skrämmer slag på dem! Jag försäkrar att jag inte tycker att det är något problem utan vill bara visa dem innan jag går ut och släpper ödlan på en gräsplätt utanför. Hade det varit en kackerlacka eller vägglöss hade jag definitivt inte varit förlåtande. Blev inte rädd och kunde inte döda den stckars ödlan. Kände mig nöjd när den kilade i väg i gräset.

 4. Ulrika F skriver:

  Firar en kanonrunda i golf (och din makes 20-års dag, för det var väl det babyface fyllde ;-)) med bubbel vid poolen här hemma!

 5. Tara skriver:

  Får maila dig om tips ang Sicilien när dagen kommer, då även jag kommer utanför 40 skyltarna – nä, jag är inte alls bitter.. – men håll inte andan, för det lär dröja. Så länge, får du njuta åt mig med 😘

 6. Yvonne skriver:

  Sitter i husvagnen och har det bra😊fast visst vore det mysigt att bo på ett lyxigt ställe med god mat och gott att dricka till☺får väl önska mig det när jag snart fyller jämnt 😆skål

 7. Nilla skriver:

  Skål! Dricker ett glas vin och äter lite ost, är det semester och lillfredag så är det 😀

 8. Ragdoll skriver:

  Grillar korv, dricker cider och myser vid lägerelden.

 9. Norpan skriver:

  Hoppas du fått in din beställning nu 🙂 Själv sitter jag i soffan med en sovande make bredvid mig sen x antal timmar tillbaka.
  Han har fått sin sedvanliga manikyr ikväll ;-D
  Det var länge sedan han fick en senast, så jag ser fram emot reaktionen imorgon, ha ha ha ;-D

 10. Karin skriver:

  Tänkte på stället med bra betyg som ni inte gillade. Blev själv negativt överraskad på samma sätt på vår semester. Kollade omdömen på Tripadvisor och de var toppen. Inte så toppen tyckte vi. Brukar själv betygsätta och motivera vad som var bra och dåligt. Det som är viktigt för mig kanske inte spelar någon roll för en annan. Men myror tror jag alla passar på. Ert ställe hade ju dåligt betyg på wi-fi t ex. För många är det viktigt för andra inte alls. Tur ni inte hade 2 veckor på det stället iaf. Vi delade balkong med fladdermöss men det var ett bra wi-fi iaf : ))

 11. Lisa Johansson skriver:

  Hoppas det var värt besväret att vänta på maten….. Själv har jag ätit den godaste maten i livet just på Sicilien, för där gäller ju bara två saker som folket tar på större allvar än livet – fotboll och just maten. Taormina är ett besöks-måste varje gång man är på ön

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *