28 responses to “Saker som gör mig happy

 1. Malin Arnell skriver:

  Ja många gånger. Men säg det igen för all del. Kärlek kan man inte få för mycket av…

 2. Sara skriver:

  Å vi älskar dina underbara inlägg!
  Gott nytt år!!!

 3. helma skriver:

  Eh, nu blir jag lite nervös. Kommenterade just på inlägget om att Peter har tagit bort ett inlägg pga en polisanmälan. Precis när jag skickade kommentaren blev hela skärmen vit (svart hade ju varit mer dramatiskt, men så var det inte) och nu finns varken inlägg eller kommentarer kvar. VAD HAR JAG GJORT? 😉
  Skriver som jag skrev i min kommentar där: förstår inte vad polisanmälan skulle kunna handla om och jag litar på att du fortsätter som tidigare (när ilskan har lagt sig).

  1. MonasUniversum skriver:

   Jag tog bort det. För att jag är så förbannad. Det har lagt sig om ett par timmar!

 4. Hanna skriver:

  Åh jag missade det som hände här igår, snälla kan ingen säga lite generellt vad det handlade om? Så nyfiken!

 5. Annicka skriver:

  Mona, vi älskar dig och ditt bloggande, låt inte någon surtant förstöra din skrivglädje. Gott Nytt till dig och familjen

 6. gudinnan skriver:

  Visa att du älskar oss och köp en husbil och åka på långsemester ihop med maken…då tror vi på dig!

  1. MonasUniversum skriver:

   HAHAHAHAHAHHA, du skulle må då va?!

  2. Fia skriver:

   Letar febrilt efter *gillaknappen* Jag skulle älska en sån semesterberättelse!!

 7. Carro och Vicki skriver:

  Jag och min syrra gillar dig jättemycket, men tycker båda att det börjar bli en obehaglig stämning härinne på Bloggfamiljen. Vi tycker faktiskt att det är riktigt synd att stämningen så lätt blir hatiskt bland dina läsare, det allra minsta någon skriver något som går emot strömmen – då reageras det i flock. Blir verkligen ledsen över denna ”stick iväg din bitterfi… och sluta läsa bloggar du inte gillar” mentaliteten. Syrran och jag blir nog halshuggna nu och det kanske vi kan överleva, men försök att inte hetsa upp de läsare som går in för att överösa din blogg med en sorts manisk nätkärlek. Vi tycker faktiskt att det är synd om den tjejen som hängdes ut härinne, det är otroligt otrevligt och förvånansvärt att du gjorde så som du gjorde. Nej, jag tycker att ansvarig härinne på Bloggfamiljen gjorde helt rätt, det kan inte vara trevligt att få en polisanmälan på halsen. Om vi nu inte blir bortkörd av de arga kvinnorna, så fortsätter vi gärna att läsa din blogg, och kanske också vågar oss på att fortsätta att kommentera. Gott nytt år önskar Carro & Vicki

  1. MonasUniversum skriver:

   Girlfriends, klart ni inte blir halshuggna. Jag skulle tro att den infekterade reaktionen kom sig av att hon idiotförklarade er läsare. Kan inte vara på annat sätt då jag har sjukt bra och trevliga läsare i normala fall. Att jag hängde ut henne berodde mest på att statuera ett exempel: man kan inte springa omkring på en massa bloggar och skriva skit till höger och vänster (nu menar jag endast det som var riktat mot er, inte hennes avsky för mig som bloggare för det skiter jag i) utan att det får konsekvenser. Hade portalen varit min så hade jag tryckt till henne ordentligt. Jag har svårt att tro att nättroll som henne, kan fejsa objekten irl. Det är så lätt att ta till det skrivna ordet, men att stå för dem i förlängningen är det få som gör.

   Hur som så är ni varmt välkomna här och ni behöver INTE känna att ni måste kyssa mina fötter och hålla med mig. Däremot så hoppas jag på ömsesidig respekt. Nu lämnar vi det här bakom oss. Gott nytt år på er också!

  2. gudinnan skriver:

   En förklaring är ju att människan är ett flock djur i grund och botten och ger någon på sig en av flocken så ska den försvaras in i det sista.
   Nu är ju Mona stor nog att försvara sig själv men ändå vill människor stå upp för den man tycker om.
   Och sen att hon (inte Mona utan dena dära andra) i stort sett tyckte att vi som skrattar åt att Mona blir galen på sin maken i tid och otid är ganska så dumma och sinnesslöa gjorde väl att många tyckte att hon va fritt byte.
   Fast man ska nog tänka på att ord på en skärm är inte samma som ord i luften. För mycket av vad som sägs via ett tagentbord kan lätt missuppfattas.

   Ordet är ju fritt men som alltid ge respekt och man får respekt tillbaka

 8. Charlotte skriver:

  Hej Mona!
  Jag har precis hittat din blogg och nu följer jag den slaviskt! Jag skrattar så jag nästan pinkar på mig ( 3 barn och har tydligen slarvat med knip övningarna)
  Skit i alla sur tanter och forsätt att förgylla min dag snällla!
  Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!!!!

  Kramar från Lotta

 9. Lisbeth skriver:

  Och du gör mig glad! Tittar in på din blogg flera gånger om dan!
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

 10. Maria skriver:

  Satanihelvete vad beroendeframkallande din blogg är, började missbruka den för en vecka sen och suget blir bara större och större.

  Vad heter er i affär i Bromma Blocks?
  Får se om jag vågar komma och smygstalka dig i verkligheten 😉

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, vad rolig du är…tack! Den heter Design for Home och ligger en trappa ned, vid garaget: välkommen!

 11. Ulrika skriver:

  Och vi älskar dig, gott slut på 2011!

 12. Dessan skriver:

  Och jag tycker fasligt mycket om dig, härliga du!

  Gott nytt år på dig Mona 🙂

  Kram

 13. Victoria skriver:

  Var hittar du statistik?? Kul!! Passar på att önska dig ett riktigt gott nytt år!! kram på dig.

  1. MonasUniversum skriver:

   På Bloggportalen. Men Google Analytics är det du ska ha, mer tillförlitligt, där kan du få exakta uppgifter om läsare, var i världen, kolla egna datum etc. Gå in och regga dig där och be Peter fixa så att datakillen lägger in det i din blogg. Och du, gott nytt år på dig själv, kram!

 14. Anna-Lena skriver:

  Älskade Mona! Visst är du BÄST!
  Jag skrev tidigare idag men precis då det inlägget blev borttaget så jag skriver igen.

  Jag har den stora att turen att ha fått följa dig hela vägen från tiden då dina skriverier var små ”krönikor” för oss glada medpysslare på ett idag nedlagt forum.

  Att ha fått följa med dig och se dig utvecklats med skriverierna är sååå häftigt och du är så bra. Du hjälper i alla fall mig att överleva de jobbiga bitarna vi alla genomlider i våra dagliga liv. Du har varit lite av vad Ally McBeal var en gång, du sätter humor på de jobbiga tingen. Lite som hon satte roliga bilder i huvet på mig en gång i tiden 🙂

  Älskar att du vågar vara så ärlig och berätta ur ditt liv, maken säger ofta jaha och det har förståss den där Mona skrivit när jag citerar dig 😀

  Stå på dig SKIT i nättrollen det är vad jag gör som läsare, bara att hoppa över och ignorera, deleta dem ur minnet bara 😉

  Kram och Gott nytt år!!
  Ser fram emot ett nytt år med alla dina underbara prutt/Talliban/maken/f.d.Tonåringen historier.
  /Anna-Lena

  1. MonasUniversum skriver:

   Det är så jävla häfigt att du har varit med från allra första början och jag är sjukt glad över det ska du veta! Kram på dig.

 15. Jenny skriver:

  Jamen med all rätt hörru. Du lyckas väl i ditt bloggande… Grattis till fina siffror!
  Kram

 16. shrin skriver:

  Anledningen till din statistik är ju för att VI älskar DIG!! 😀

  Men vad är det för snack om polisanmälan? Vad har jag missat? Please, update me!

 17. Ärstin skriver:

  fortsätt att vara du!

 18. Livet just+nu skriver:

  Öh.

  Alla de där läsarna du har. Jag kan skryta med att en av dem besökt mig. Så jag har, hm, ett antal besökare per månad.

  Skit i trollen! VAR kommer de ifrån?!

  Vi ses nästa år! 🙂

 19. Laila skriver:

  Du… Ha ett jättefint nyårsfirande och så önskar jag dig allt gått för det nya året ♥
  Jag fortsätter att hålla koll på dig! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *