Saker man önskat att man hade tagit patent på

Innehåller reklam för Confident Living. Läs mer om min policy kring reklam h ä r.

För nåt år sedan frågade jag er om ni kunde tipsa om en bra lökhackare. Ett par av er tipsade då om den här och jag beställde en. Jag kan helt ärligt säga att under de 12 år jag har bloggat så är det här den a b s o l u t bästa produkt jag n å g o n s i n har gjort reklam för. För, jag har sedan jag köpte den skrivit om den flera gånger. Dessutom har jag köpt flera stycken sedan den första, eftersom jag ger bort den. Alla som får den säger att den är överlägsen allt de tidigare har haft. På 5-6 sekunder så har du superhackad lök.

 

Min mamma, som är en extremt duktig kock, fnös åt mig när jag började mitt halleluja-tal om den. Tyckte att det var årets mest överdrivna köksredskap. Tills jag köpte en till henne. Vet inte hur många gånger hon har sagt att ”den år s å bra Mona!”. Och jag ler i mjugg när hon säger att hon också börjat köpa den för att ge bort. Den är hyfsat svår att få tag i mellan varven men nu finns den HÄR. Den heter Veggichop.

 

Givetvis använder man den till allt annat som ska hackas också.

 

Ni MÅSTE tala om för mig vad ni tycker om den!

0

24 responses to “Saker man önskat att man hade tagit patent på

 1. Anne M skriver:

  Jag köpte den efter ha läst dina lovord första gången du testade och jag ÄLSKAR den!!!!

 2. Marie skriver:

  Den är helt jäkla underbar!!!!!! Såg ditt tips och försökte beställa (slut) men fick ett mail för några veckor sedan om att de hade fått in tre stycken på Cervera. Beställde två direkt – en till mig och en att ge bort till dottern – och har använt den nästan varenda dag sedan dess. Helt makalöst fantastiskt underbar!!!

 3. Carola Petersson skriver:

  Har haft en liknande i flera år, den är kanon.

 4. Lena skriver:

  Har just beställt 👍👍👍Det ska bli kul att testa😊

  1. monasuni skriver:

   Blir så jävla sur för det verkar som om de har tagit slut nu. Igen. Har mailat dom och väntar på svar.

   1. Lotta skriver:

    Beställde en därifrån nu, så dom verkar finnas kvar. Beräknad leverans från dom var i övermorgon

 5. TinaLill skriver:

  Den är fantastisk för lök men hacka nötter funkar inte! Har även jag köpt och gett bort, tack vare dig😊

 6. Marie skriver:

  Älskar min!
  Hackar vitkål, lök, koriander och morötter mm.

 7. Ida skriver:

  Den är fantastisk men på vår har snöret släppt! Det är ju skit. 🙁

 8. sofia skriver:

  Hittar den inte på sidan……Vad ”heter” den?

 9. kristina skriver:

  Jag var en av tipsarna. Kan inte vara utzn den hackar allt dom skall hackas i min veggie chopper eller vad den heter. Skall beställa em att ha i reserv om den går sönder.

 10. lillyk skriver:

  Tupperware har en ännu grymmare tycker jag. Finns alltid att beställa 🙂

  1. Ida skriver:

   Vad heter den?

   1. lillyk skriver:

    Herb Chopper!

 11. Nettan skriver:

  Jag har en från Tupperware, den är jättebra!

 12. Den är verkligen guld värd den där 😀 Älskarn!!

  Från 117kg ner mot 59kg utan operation. Nu har jag gått ner 42kg och bilder på min viktresa finns i bloggen!
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

  1. monasuni skriver:

   Sara my dear, om några veckor så byter jag plattform vilket kommer betyda att din länk inte kommer synas då den filtreras bort per automatik. Bara så att du vet!😃

 13. Sara skriver:

  Men!? Kommer inte upp när jag går in på länken 😑😝

 14. Susanne skriver:

  Köpte en när du senast lovordade den, men jag har aldrig provat den ……. Ställde in den skåpet och där står den bra, NOT ….

  Men snart så 🙂

  1. monasuni skriver:

   Susanne, jag slår vad om en god fika att när du använder den första gången så kommer du kasta dig in här och säga: ”förlåååååt, du hade rätt!”

   Jag är jäääävligt övertygad om det!

 15. Angelica skriver:

  Har en liknande, billigare variant dock, 89 spänn från Ica Maxi, av märket Gastromax..
  mvh snålsomsatan 🙂

  1. monasuni skriver:

   😂😂😂

 16. Jennifer skriver:

  Jag ÄLSKAR den! Började för en tid sen lägga om kosten och det innebar mer lökhackande än tidigare. Stod och svor över att stå och grina av löken varje gång man hackar, när jag kom på att du tipsat om den här. Googlade och hittade ditt inlägg direkt. Blev lite avskräckt av priset, mem var så less så klickade hem en. Nu kan jag inte leva utan den! Alla grönsaker utom tomater hackade jag med den till tacosen.
  Underbar är ordet!

  1. monasuni skriver:

   Amen fatta att jag önskar att det var JAG som hade kommit på idén!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *