21 responses to “Saker man a l d r i g kommer kunna förstå

 1. Nina skriver:

  Ha ha ha…trösta dig med att de har satt på nypan så att brödet inte torkar!!! :o)

 2. Anna skriver:

  Var tydligen inte så svårt då påsen ligger där…… Du kunde lika gärna ha en korg. DÅ k a n s k e brödet kan hamna I korgen…..

 3. Marie skriver:

  Det är i alla fall en klämma på.

  1. Mona skriver:

   Well, 5/7 dagar så är det INTE det…

 4. Lisa från Skåne skriver:

  Hej!
  Har samlat ihop 10 st glasögon har glömnt var man kunde lämna in dom. Tack för en rolig blogg tror det är den jag skrattar mest åt för du skriver så roligt.

  1. Mona skriver:

   Åhh, TACK Lisa, för både komplimang och glasögon! Gå in på Synoptik.se och leta fram en butik som ligger nära dig!

 5. Anni skriver:

  God morgon! Har du helt slutat med skriva din bok?

  1. Mona skriver:

   Något tråkigt kom emellan och det hela är inte riktigt … utagerat ännu. När jag mår bättre kommer jag fortsätta. Just nu har jag inga bokstäver kvar..=(

 6. Det där känns igen alltför väl, funderar på studiecirkel eller liknande för att få familjen att lära sig att lägga i brödet i brödlådan.

 7. Annette Lo skriver:

  Han kanske uppskattar att använda brödburken om du låter montera en garageöppnare på den?

 8. cecilia skriver:

  Mer irriterande när tomma förpackningar hamnar i kylskåpet. Jag menar HUR kan man missa att mjölken är slut men likt förbaskat ställa in den igen?? 🙂

 9. Cissi skriver:

  Förlåt Mona, men jag förstår precis. Det är ju Ett Moment Till att lägga ned brödpåsen i brödburken (eller egentligen tre, öppna burken, lyfta i påsen, stänga burken) och för en person som har bråttom och dessutom inte ser/lider av stök – helt onödiga moment. Brödet är ju skyddat mot uttorkning iom att påsen är stängd, allt annat är onödigt och tar tid. Dessutom tar det mer tid nästa gång man ska äta mackan och måste öppna en brödburk innan man kan öppna brödpåsen.

  (Sen måste jag säga att om det vore väldigt viktigt för min fru att jag lade brödet i burken skulle jag förmodligen kunna lära mig att göra det – har du varit Tydlig med maken hur viktigt det är? ;))

  <3

  1. Mona skriver:

   HAR JAG VARIT TYYYYDLIG?! Det kan du hoppa upp och sätta dig på att jag har. I 18 jäääävla år!=)

   1. Cissi skriver:

    HAHAHA! Misstänkte det. Stay strong! ? (puss-emoji, om det inte syns på blöggen)

 10. Jag tror jag ser ett mönster och jag har en idé. Brödpåse utanför brödlåda, våt tvätt i hög på tvättställningen osv i ena vågskålen. I den andra har vi shopping av en hel del som inte är direkt nödvändigt, ensidigt beslutande om hemmets inredning och vad som får stå framme och synas osv. Givetvis är där många fler saker som hör hemma i respektive vågskål men mitt minne samarbetar inte idag så du får fylla i resten själv. Kanske skulle det vara möjligt att ni var och en skrev en lista med, låt säga tio punkter till en början, med saker som ni retar er på och som skulle göra stor skillnad i vardagen om den andre kunde tänka sig att ändra på. Ta sedan med er listorna och sätt er i möte och börja förhandla, punkt mot punkt, ibland kanske en stor punkt mot tre små osv. Innan ni avslutar mötet så skriv upp vad ni kommit fram till, vad var och en av er ska ändra på och vad ni får i utbyte. På det viset kan ni bli av med både tjat och irritationsmoment. Eller så kommer ni fram till att det är värt irritationsmomenten att få ha kvar sina egna olater och slippa ändra på sig, och då är det en framgång det också. Eller så är det precis det ni redan kommit fram till, och du bara gnäller lite ändå i smyg. 😉
  Charlotta

 11. MissK skriver:

  Är väl inga större problem, verkar ju ha ju funkat i 18 år så funkar det säkert i 18 år till 🙂

 12. MJ skriver:

  Alltså män är som de är… bara min fortfarande kan ge mig sex, kan jag stå ut… med hans… tröghet resten av tiden….

 13. SoP skriver:

  Det är Lock på . Män har otroligt svårt för saker med lock på. Tvättkorgar är ett strålande exempel på detta.

  1. Anna skriver:

   Hade hon ställt en stol där istället hade det ju funkat. Bara att se på Mona’s stolar i sovrummet, alltid fulla med kläder 😉

 14. Linda skriver:

  Nej det där är inte så lätt… Jag är gift med en ingenjör men det här med att starta diskmaskin eller tvättmaskin är mycket svårt. Igår bytte han iaf toarulle!!!! Ja den gamla stod ju kvar i fönstret bredvid men iaf. Bytt toarulle!!! Jag har ännu inte kommenterat det öppet då jag befinner mig i chock och förundran.

 15. Annika skriver:

  Han är i allafall konsekvent ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *