6 responses to “Så där ja, då var allt som vanligt igen

 1. Pernilla skriver:

  Det är lugnt Mona…jag såg på YR.no att solen verkar komma till Sverige också….själv flydde jag Sunnyside ( du vet rätta sidan av stan ) och hänger sen en vecka tillbaka nere på Franska rivieran och här regnar det inte Alls …bara 30c i skuggan så jag säger inte klaga Inte klaga på värmen….jag sippar vidare på rosevinet och badar lite åt dig med då…hälsar hon som sällan kommenterar men alltid har ett öga på dig ❤️

 2. MissK skriver:

  Här regnade det bara ett tag inatt sen imorse skiner solen 🙂

  Du bor helt klart på sveriges baksida 🙂

 3. PJAK/Anna skriver:

  Vad då regn? Har tom varit tvungen att akut åka iväg och skaffa mer shorts och dylika kläder för att inte smälta bort….

 4. Helene skriver:

  Har lagt upp din blogg som helsida på skärmen då du inte har en egen app.
  Men jag vet inte om det var en så bra idé.
  Nu har jag den här bilden på första sidan på ajfonen, man kan ju bli rädd för mindre

  1. Helene skriver:

   🙂

  2. MonasUniversum skriver:

   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Sjukt jävla roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *