Reklam – men bra sådan

En av våra butikschefer har en kompis som har startat en webbshop. Idén är genial. Jag älskar när människor anstränger sig för att komma på bra grejer och gör därför gärna reklam för dom. Inte för att den här kompisen har bett om det, utan för att jag tycker idén är suveränt bra.

Du som har barn, eller barnbarn, upp till 6-7 år, gå in här och kolla. Och skulle det vara så att du hittar något du gillar så ange MonasUniversum, så får du 20% fram till den 15 juni. Men glöm inte det, för det går inte att göra i efterhand. Sidan är fortfarande under uppbyggnad, men ni kommer gilla affärsidén.

Som sagt, genialt. Även namnet.

10

11 responses to “Reklam – men bra sådan

 1. Ragdoll skriver:

  Då kan jag tipsa om Favorit i repris, de säljer barnkläder bl a och de är i toppenskick. Köpte 3 bodys till en kompis som just fått barn, betalade 20 kr/st. Det fina med dem är att de samlar ihop kläder, säljer för en liten provision och resten får den som lämnat in kläderna.

 2. Superbra idé men det är synd att de envisas med att lista storleken efter ålder och inte efter centilong, jag som har en bebis som absolut inte passar in i månadsmallarna vågar då inte köpa eftersom det riskerar att bli fel storlek :/

  1. Heidi skriver:

   Finns ju dock en storleksguide som visar vad de olika månaderna/åren stämmer med för cl-storlek… Finns i menyn till vänster..

   1. jaha, det såg inte jag, tack för tipset 🙂

 3. ja vissa är verkligen drivande och duktig 🙂

 4. Jess skriver:

  Jättefin hemsida, bra idé. Tyvärr är ju då mina kids lite för gamla för den hemsidan:-(
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  -fläck = – 2 kg?

 5. Randiga Tankar skriver:

  Superbra tips, fastän jag själv inte har barn.
  Har ju flera vänner med barn, bra presenttips! 🙂

 6. Cecilia N skriver:

  Jag är mest fascinerad att det finns märkesbarnkläder.

 7. Therese Örnstad Lönnberg skriver:

  Den sidan för jag vidare då jag och mina vänner är mitt upp i barnafödandes 🙂

 8. camilla skriver:

  Försökte kommentera detta inlägg igår, men det funkade tydligen inte.
  Gör ett nytt försök från en annan dator så får vi se…
  Kanonbra idé. Kommer garanterat att handla till mitt lilla barnbarn där. Ska även tipsa min dotter om denna sidan.
  Ha det gott, Kram!

 9. Anna/PJAK skriver:

  Där flög köpförbudet till syskonbarnen all sin väg………………………… Får jag skylla på dig hos deras föräldrar?? För då kan jag handla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *