Refunder – när det är sant på riktigt

Reklam/Samarbete – om man vill tjäna lite pengar

 

Det finns företag jag mer än gärna jobbar återkommande med. Refunder är ett sådant. Vet ni vad det är för något? Scrolla inte vidare nu för jag skulle aldrig rekommendera något som inte är bra!

 

Refunder är precis vad det låter som: återbäring. Om man gillar att näthandla så ska man ABSOLUT bli medlem hos dom. Det är gratis och det funkar så här:

 

Ungefär 600 nätbutiker i Sverige är anslutna. Gå in och regga dig. När du är medlem och går in på en ansluten butik så får du en viss återbäring på ditt köp. Det är lite olika beroende på vad dom har för deal med Refunder. Jag som är storkund på t ex Ellos får 5% tillbaka på mina köp där.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-29-kl-14-20-53

Det här är verkligen superenkelt och det finns två sätt att göra det på: antingen går du in på Refunder och aktiverar ”Refunder”-knappen. Den kommer då alltid sitta uppe till höger på din skärm.

rmavbild-2016-10-29-kl-14-26-34

När du sen klickar på den så kommer alla anslutna butiker upp. Efter det går du in i vald butik och handlar det du ska.ska%cc%88rmavbild-2016-10-29-kl-14-14-18 Köpet registreras och varje gång du kommer upp i minst 100 kr så kan du klicka på en knapp som heter Utbetalning, och poff så landar återbäringen på ditt bankkonto. Jaaaa, det ÄR verkligen så enkelt.

rmavbild-2016-10-29-kl-14-19-50

Alltså, logga in via Refunder.se och klicka dig sedan vidare därifrån till butiken du vill handla i. ( Det räcker för att återbäringen skall aktiveras )

 

Ha det som vana.  Och är det två nätshoppar med samma typ av produkter kollar jag alltid vilken av dom som ger störst återbäring … och väljer den … så klart.

 

Om ni går in via den HÄR länken och registrerar er som medlem får ni 50 kr extra att handla för. Och du, är du redan medlem och tipsar en kompis får både du och kompisen 50 kr vardera. Glöm dock inte bort att du som redan medlem måste vara inloggad när du ska tipsa. HÄR är länken. Varje vecka har dom dessutom kampanj och klickar du HÄR kan du se vad veckans erbjudande är.

 

Alltså, det kan ju tyckas att det här är bla bla bla, men det funkar verkligen på riktigt och sorry för alla HÄR-länkar men Refunder ÄR en sjukt bra affärsidé. Som gamla tidens Konsumåterbäring, fast bättre.

 

Jag vill jättegärna veta om ni är medlemmar, eller om ni just precis nu blir det!

0

29 responses to “Refunder – när det är sant på riktigt

 1. Jesso78/ Jessica skriver:

  Medlem sen länge. Cashar ut några slantar varannan månad. Underbart!

  1. monasuni skriver:

   Sjukt bra system!

 2. Micaela skriver:

  Älskar refunder! Har 2000kr innestående där 😁

 3. Pi@ skriver:

  Jag är medlem men glömmer allt som oftast att kolla upp det innan jag handlat. 😀

  1. monasuni skriver:

   Jag är likadan, glömmer jämt när jag gå in på Ellos men nu har jag blivit mer noggrann med det eftersom det är så mycket pengar jag får tillbaka.

 4. Lindha skriver:

  Hej Mona!
  Har inte riktigt tagit mig tid att förstå mig på refunder tidigare men nu fick du mig att registrera mig 😉 jag gjorde ett köp också på ansluten butik men om jag förstår det rätt kan det ta upp till 48 tim innan återbäring mm syns på refundersidan, är det så? Just nu står det iaf inget om köpet…
  Kram Lindha

  1. Marie skriver:

   Det brukar ta ett tag. Lite olika beroende på butik. Butiken återkopplar väl på något sätt till Refunder innan det registreras hos dig.

 5. Marie skriver:

  Älskar Refunder. Verkligen värt att gå via Refunder till den butik man vill handla ifrån. Har fått ca 500kr tillbaka, på köp som jag ändå hade gjort.

 6. Bodil Hanson skriver:

  Medlem sen länge, funkar kanonbra!

 7. M@rie skriver:

  Jaha, då får väl jag också registrera mig, det verkar ju toppen!

 8. Fia skriver:

  Vill också registrera mig, bara för att det är du som tipsar. Men tre st. av dina HÄR länkar fungerar inte. Vill ju använda mig av din direktlänk 🙂

  1. Mona skriver:

   WHAT?! Måste kolla med Tailsweep direkt!

   1. Fia skriver:

    Tack! Nu är det bara en länk som inte fungerar men den att bli medlem fungerade iaf så nu har jag blivit det 👌🏻

    1. Mona skriver:

     Va, nä, nu borde alla funka?!

     1. Fia skriver:

      Ja! Nu funkar alla 👍🏻 snabbt jobbat 😅

     2. Mona skriver:

      Du, d e n paniken!

 9. maria - jumbon med ett liv skriver:

  Har varit med länge. Funkar kanon.

  1. Mona skriver:

   Men HEJ! Det var fan inte igår!

   1. maria - jumbon med ett liv skriver:

    Jag läser som vanligt, flera gånger om dagen 🙂
    Men jag suger på att skriva.
    Brukar inte ha så mycket att tillägga.

 10. Lena skriver:

  Också varit med länge. Gick med då det var dubbelbonus i 48 timmar efter registrering. Bokade en resa till hela familjen till Barcelona med Hotels.com. Fick dubbel bonus och det blev en hel del………:=)
  Ibland funkar det inte på tex. Ellos om man använder sig av en egen rabattkod. Och ibland måste man skriva till dom då det kan ta lååååång tid att få det redovisat för utbetalning och det gått över tiden som står där. Men alltid fått toppen service, så ***** 5 stjärnor från mig.
  Lena*

  1. Mona skriver:

   Va DUBBELBONUS?! What the fuck, det har jag missat!

 11. Mr Lee skriver:

  Hotels har 10% i bonus om du samlar bonusnätter.

 12. Malin skriver:

  Jag har gjort nåt med min dator (kommer inte ihåg vad dock) som gör att om jag går in på en sida som är ansluten till Refunded så ploppar det upp en påminnelse. Sen är det bara att aktivera bonusen.

  1. SoP skriver:

   Jepp, har det också så slipper man gå via refundersidan och leta. Medlem sen två år tror jag. En del butiker är snåla men en tia här och där blir också nåt att ta ut. 😊

 13. Carina lindau skriver:

  Ok ska hoppa på det då, Hoppas dock detta är bättre en det där skitet du pracka på mig i ansiktet 😂😂😂

  1. Mona skriver:

   Va, gillar du inte den svarta masken? Jag ä l s k a r den! För att inte prata om fotmasken, bästa ever!

 14. PJAK/Anna skriver:

  Hmmm bästa sättet att ”tjäna” pengar måste väl ändå vara att inte spendera dem?? Nope inte med…… Har redan ett hus fullt med för mycket prylar…

  1. maria - jumbon med ett liv skriver:

   Du ska ju så klart inte köpa mer än vad du behöver.
   Men sådant som du ändå ska köpa tar du via Refunder och får cash tillbaka.

 15. Annika Söderberg skriver:

  Hej Mona!
  Har varit med nån månad och fått tillbaka 100 kr, snart dags för 100-lapp nummer 2 🙂 Jättenöjd! Jag handlar mycket på nätet så varför inte liksom.
  Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *