16 responses to “Radio P4 Sörmland

 1. Camilla skriver:

  Kul!!! Sändning imorgon eller spelas det in? Så man vet när man ska lyssna!

 2. MonasUniversum skriver:

  Direktsändning, vi ska vara i studion 11.30..

  1. Camilla skriver:

   *noterat i kalenders som ”Viktigt Möte” 😉

 3. Sara skriver:

  Mona, jag måste berätta en sak. Detta skedde förvisso för flera veckor sedan, och nu minns jag inte längre vilket blogginlägg det var. Men i alla fall, jag skulle berätta för en vän om något du hade gjort, och innan jag ens hinner reflektera över saken refererar jag dig som en jag känner. Inte en blogg jag läser. Man blir ju skev i huvudet av att gå in här varje dag.. Och nu märker jag att jag låter som en.. inte så frisk människa. Men don’t worry, jag är bara ett hängivet fan som följt dig och skrattat med(/åt) dig en väldigt lång tid.

  1. MonasUniversum skriver:

   Be my guest. Hade det inte varit för er läsare så skulle inte bloggen vara så stor som den är…=)

 4. Bisse skriver:

  Spännande, då får man se till att lyssna på P4 sörmland imorgon istället för P4 norrbotten som vanligt 😀

 5. ann skriver:

  E-tuna ligger på breddgrad N 59° 22.130 E 016° 30.449 och
  Stockholm på N 59° 19.806 E 018° 03.416.
  Stockholm är således lite mer söderut.
  Men om någon frågade mig skulle jag säga att Eskilstuna ligger västerut.

  Inte lätt det där med väderstrecken.

 6. iA skriver:

  Kan man gå dit o stalka er då? 😉

  1. MonasUniversum skriver:

   Haha, du kan ju försöka.

   Eller tipsa om nån trevlig uteservering för om vi hinner så äter vi lunch efteråt!

 7. Christina skriver:

  Men seriöst!? I Eskilstuna händer allt. Eller hände allt. Jag föddes där, min syster bor där, min HUND är där nu, Charlotte rattar radion där (är det henne ni ska till??) och jag kysste min första kille där. Hälsa. (Inte honom då, men stan)

 8. Heidi Hellström skriver:

  Fika på cafe Smak när ni ändå är där, det bästa cafeet i E-tuna! Finns massa gott där! Ligger på Alva Myrdals gata.

 9. gudinnan skriver:

  Du åker inte längre bort än E-tuna va?!
  Jag jobbar så har ICKE tid med två icke geografiska kunniga Stockholmare!

 10. Millan skriver:

  Gå rakt över ån så kommer ni till Tingsgården, ligger mysigt, precis vid åkanten. Eller stanna i samma huskropp och gå runt hörnet så har ni ett fik precis vid en rondell. En av Eskilstunas stoltheter…eller not!

 11. Mia skriver:

  Café Kaka ligger runt hörnet…

 12. Chrissan skriver:

  Välkommen till Eskilstuna! 🙂
  Synd att jag inte är hemma….

  ps kör E20 mot Göteborg så hamnar ni här ds

 13. Fröken S skriver:

  Säger som Ann, västerut. Delmål på vägen kan vara följande: först mot Södertälje, därefter mot Strängnäs och vidare till Eskilstuna. Lycka till med geografin och ev, kartläsning/teknisk utrustning som sägs kunna leda en mot rätt mål… den utrustning som du ibland väljer att inte tro på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *