27 responses to “Plantagen och tv-reklamen

 1. Kristina skriver:

  Då är det bevisat,
  du har inte ett grönt hjärta.

 2. Sandra skriver:

  Jag var inne på Plantagen i Norrköping igår och gick ut tomhänt. Den sämsta tänkbara servicen någonsin, fy fan säger jag bara! Fick leta som en tok efter personal bara för att sen bli ignorerad, idioter.

 3. Lisbeth skriver:

  Nämen inte visste jag att de hade varit hemma hos mig och fotat. Nu blev jag glad när jag fick bekräftat att det räcker med hjärtat. Min lycka är stor när det växer något överhuvud taget. You make day Tack

 4. Ninnie skriver:

  Förutom gröna fingrar o grönt hjärta behövs definitivt bättre växter än de Plantagen säljer. De GÅR bara inte att få dem att växa o överleva! Sicket skit!!

 5. Silla skriver:

  Rött hjärta är bättre än grönt…

 6. Josefin skriver:

  Förstår inte vad som är problemet. För det blir likadant hos mig. Med blommor från andra ställen också. Så jag har gett upp, har ljusluktor i min utekrukor nu 🙂

 7. Alexandra skriver:

  Sonens blomma från förskolan dog nästan direkt den kom hem till oss. Vi fick köpa en ny blomma istället för den gamla. Det tog 4 blommor innan vi hittade en som faktiskt överlevde 🙂

 8. Lindas uterum skriver:

  Jadu, problemet med växtlighet är ju att den behöver vatten, annars blir det så lätt eterneller 🙂
  Taskigt att Plantagen att inte upplysa om det kan man ju tycka…
  Himla snygga krukor i alla fall!

  Om jag vore du skulle jag köpa några snygga gräs eller taklökar i krukorna. Då kan det räcka med lite regnvatten så klarar de sig själva 🙂

  Önskar dig en härlig dag! / Linda

  1. MonasUniversum skriver:

   Tack, taklökar its going to be!

 9. Annika skriver:

  Men du är nog t o m sämre än mig! Trodde inte det var möjligt, hela världen verkar vimla av folk som kan sköta små käcka plantor….Kan vi dela trädgård du och jag kanske? Så slipper jag skämmas ensam.

 10. Sarah skriver:

  Hahaha

 11. Z skriver:

  Kanske det även behövs vatten?

 12. Tres skriver:

  Det är för tidigt att sätta ut dem tydligen. Alltför kallt, i vart fall på nätterna. Det fick jag lära mig efter att jag hade planterat mina blommor ute…

  1. MonasUniversum skriver:

   Dom stod inne…=)

 13. Jess skriver:

  Allt jag köper från Plantagen ser ut så där, trots att jag vattnar som man ska, pratar med blommorna och placerar dem där de ska trivas. Jäkla skit! Svärfar gråter, han arbetar på trädgårdsskola……Jag har bytt ut det mesta hemma mot…tygblommor och plastblommor. Dom jäklarna dör i allafall inte!

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Underkläder

 14. Katarina skriver:

  Huvudsaken med hjärtan är att de är varma (som ditt verkar vara) – då brukar det komma blommor ändå (från vänner och bekanta på besök, kanske)
  Ha det gott!

 15. Petra Zallin skriver:

  Fler än jag som stört mig på just det uttrycket i reklamen.?

 16. Eva-Lotta skriver:

  Ja men snälla raring…du har ju knappast någon jord i krukorna!….och sen måste dom ha någonting som heter vatten….och kvinnan med en miljard vattenkannor kan inte skylla på någonting nu….förutom slarv!!…nästa gång vatten och jord så ska du få se på grejjer!! Kram!

 17. Anna/PJAK skriver:

  Blommor ska planteras ute! Under bar himmel så det finns någon där uppe som kan sköta dem 😉

 18. Men guuud! skriver:

  Dom ska p l a n t e r a s. Inte bara stoppas ner.
  Det fattar ju tillåmed jag.
  Sen vatten är ett säkert kort, att t ä n k a på dom räcker inte. Blir liksom inte plask i krukan av det.

 19. Laila skriver:

  Hmmm, ja blommorna måste planteras och än så länge är det för tidigt att sätta ut nästan alla slags sommarblommor….tyvärr.Vanliga sommarblommor såsom pelargoner, Flitiga Lisa, lobelia, petunia och andra, får man vänta med ett tag till. Dom du har i krukorna är ju Lobelia…
  Det som klarar sej nu är penséer. Som blir skittråkiga efter ett tag. Ränner i väg och blir fula …

 20. Sweetmama skriver:

  Hi hi jag tror du har ett gott hjärta 😉

 21. A-M skriver:

  Men va fan Mona! Sa jag inte till dig sist att besöka mig på Blomsterlandet vid Arlanda stad, VA VA VA!!!!!?
  Du kommer bli så nöjd så, belive me!

  1. MonasUniversum skriver:

   Jo men det var ju då jag köpte dom ju!

   1. A-M skriver:

    Du, talibanmorsan. Vi gör såhär. Du plinga ett sms på 0739-758495 när du vill köpa blommor. Jag gör mig tillgänglig på jobbet en timme bara för dig 😉

    1. MonasUniversum skriver:

     Ahh, thank you, good to know! Just nu är jag inne i en hata-blommor-de-bara-dör-period.

 22. Nilla skriver:

  Så där ser mina blommor som kommer från Plantagen också ut efter bara någon dag, alltid så…. därför har jag slutat köpa blommor där! Med detta vill jag ha sagt att det inte är dej det beror på utan kvaliteten på blommorna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *