4 responses to “Pensionärsvarning upphöjt till 4

 1. Hondjur skriver:

  Du är inte frisk Mona! Hur i hela kan du vara människa en hel dag?

  //Tant – soon to be 30 som somnade klockan 19 över tangentbordet igår efter att ha varit uppe kvart över fem!

  1. MonasUniversum skriver:

   Det kan jag inte men 20-åringen åker till Vietnam i morgon och ska vara borta i 4 veckor. Har aldrig varit ifrån henne så länge så jag har svår separationsångest. Det i kombination med att jag har sinnesjukt mycket att göra på kontoret gör att jag har grava sömnproblem just nu..

 2. Vanja Arvehell skriver:

  Jag är pensionär, men någon varning behövs inte här. Sover gott till 8 nästan varje morgon.

  1. MonasUniversum skriver:

   Du menar att det vänder sen när jag blir äldre alltså? Phhjuu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *