Passa på nu

Reklam för mina egna prylar

Nu på mässan kommer jag sälja kläder till butiker. Jag har ju bestämt mig för att när jag säljer till er så ska det vara bra priser. Maken och jag har tjafsat sa*an om det här eftersom han är mer businessman än vad jag är. Visst, det är jättebra om man tjänar bra på det man säljer, men jag tror mer på GeKås-stuket: sälja billigare …. till fler.

IMG_6563

Så, passa på nu innan mässan startar på onsdag för efter den kommer det inte att finnas jättemycket kvar. IMG_6296

Apsnygg men jobbigt om man har för stora boppar … som jag har, då blir den svår att stänga.img_6286.jpg

Det mesta finns i flera färger. Ovan är världens mjukaste poncho, med paljetter i ärmarna. IMG_6223

Den här gröna är SVINSNYGG på, men jag får inte till bilderna ordentligt. Volangen är bara framtill, baksidan är stickad. Det är också den här jag har på mig på den översta bilden, fast där i mörkt blått.

 IMG_6553 (1)IMG_5524Pärlkoftorna är to die for. Ni som inte har fått era, ni har dom senast onsdag. De har gått från kontoret. IMG_5525IMG_5526IMG_5529

IMG_7186

Och så har vi Carita-ponchon. Ovan i beige. Vi fick ju shitloads av just beige, men bara några få svarta. Leverantören har varit skitstrulig och jag har fått skämmas inför er men nu ligger om på flyg hem till Sverige och de skickas ut till er denna vecka. De svarta alltså. Den beiga har vi i lager och den är SÅ snygg! Jag har alltid varit en tvärsvart människa men f*n vad det är roligt att bryta mönstret och köra annat. Denna får jag många komplimanger för.

Alla beställningar som kommer in från och med idag, kan inte gå förrän om en vecka. Kontoret är stängt för nya leverans pga att vi har mässa nu i veckan.

HÄR hittar du alla godsaker!

0

13 responses to “Passa på nu

 1. Jessica skriver:

  Hej, den du har på dig på bild 2, tvåfärgade. Vad kostar den?

  1. Mona skriver:

   Halloj, den ligger på 699:-. Grymt snygg. När jag åt middag med tjejkompisarna i veckan sa dom ”kläderna är mycket snyggare i verkligheten!” (Hade med mig och visade dom.

   1. Jessica skriver:

    Då vill jag beställa en.

 2. Åsa Melkersson skriver:

  Hej, poncho Astrid grå i L/XL, finna den? Hittar den inte och vill så gärna köpa en grå.
  Hälsningar Åsa

  1. Mona skriver:

   Näpp, den tok slut direkt! Men du, om du inte är jättetjock så kan du ha S/M. Det är inte så stor skillnad..

   1. Åsa Melkersson skriver:

    Snyft, är tjock. Drar storlek 44. Funkar inte då va?

    1. Mona skriver:

     Njae, kan bli körigt.😩

 3. Pernilla skriver:

  Om man har beställt 2 stickade ponchosar, en svart och en beige, väntar du med leveransen då så bägge kommer samtidigt? Har nämligen inte fått de jag har beställt….

  1. monasuni skriver:

   Vi brukar samleverera, och det är den svarta som vi har haft problem med. Men, den kommer nu i veckan!

 4. Kristin skriver:

  Tjo!
  Den snygga tröjan med pärlorna på ryggen.. Kommer den in igen tro?

 5. Anne M skriver:

  Hej Mona!
  Jag beställde den beiga direkt du la ut den. Har inte fått den…. kan min beställning ha försvunnit?

  1. Mona skriver:

   Anne, den senaste beställningen jag har från dig är i maj! Maila mig den orderbekräftelse du fick per automatik vid beställningen så kollar jag upp det. mona@hemslojdsprodukter.se

 6. Mia skriver:

  Har nu köpt en pärlkofta i svart till mig (snyggt, varmt och myspysigt till hösten) och en jättefin filt på rea dessutom till en nära anhörig som födelsedagspresent – superbra! Såg fler jättefina kläder jag vill ha så jag gissar att jag återkommer. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *