Packa, packa, skitmycket packa

Herregud som vi packar bajssprejer. Skulle ha försökt rodda inför lagerutförsäljningen på söndag-måndag, men det fanns inte en chans. Ordrarna regnar in och jag älskar att vi säljer en produkt som på riktigt är bättre än uppfinningen av hjulet!IMG_8867IMG_8868IMG_8869IMG_8872IMG_8871IMG_8870

(Här, om du är sugen! Köper du fler än tre får du en extra mindre flaska på köpet. Maken är skitsur eftersom de flesta av er gör det!)

 

24-åringen var helt mörbultad efter allt packande och fick massage av chefen.IMG_8874Åkte ned till Posten vid jobbet och lämnade in en massa paket. Är sällan där då det är maken som brukar sköta sånt. Blev därför aningen förvånad när jag öppnade vår postbox och såg att den var knökfull. Bland annat låg ett tjockt vadderat kuvert till mig där. Slängde in det i bilen och åkte hem till dyr-ICA. Månadens Glossybox hade kommit och jag var angelägen om att rensa lådan innan talibanen satta tänderna i den!IMG_8877Öppnade det vadderade kuvertet och höll på att skämmas ihjäl. Innehållet var från Simona, författaren herself. IMG_8876 F-n, hon måste tro att jag är världens mest otacksamma mottagare som inte ens tackat! Förlåt Simona!  När jag läst klart ska jag skickad dom vidare till en kompis som är på långsemester i Spanien. Hon älskar Simonas böcker.

 

Kvällen gick åt till att laga lasagne, åka på dansträning, svara på mail, skriva ett samarbetsinlägg som ska godkännas innan jag publicerar det, lyssna på makens snarkande i soffan 20.15, prata med kompisar. Sen var det godnatt. Sjukt trött.

 

Idag torsdag. Äntligen. Herregud så långsamt veckan går. Har något jag ser fram emot om några dagar men det är snigelfart.

 

Nu till jobbet och packa mer bajssprejer. Mer TanCan är på ingång för er som undrar. De tog tokslut. Som vanligt. Verkar inte spela någon roll hur mycket vi beställer.

 

Laters!

2

9 responses to “Packa, packa, skitmycket packa

 1. Sofia L skriver:

  Dom är jättebra dom där böckerna… LÄS!

 2. Carina skriver:

  Dom vita ”bollarna” på fotot med chääääfen, är det lampor?? Kan inte hitta dom på hemsidan??

  1. Mona skriver:

   Japp, de är lampor som man kan ha ute eller inne. Nackdelen med dom är att de inte har en av/på-knapp utan man får dra ur kontakten. Vi har bara dessa och de kommer säljas i helgen.=)

 3. Lena skriver:

  Tack snälla söta Mona för ljusen. Ett hade räckt 🙂 Stor kram till dig!!

 4. Nina skriver:

  Min bajsspray har kommit till mitt utlämningsställe nu såg jag. Ska bli så spännande att prova om det funkar. Efter att min man har varit på toa och gjort nr 2, måste man ha gasmask om man måste gå in där…… ha ha ha

 5. Anna skriver:

  men om jag får vara lite petig så stod det minst tre, inte fler än tre, här http://www.monasuniversum.se/poo-pourri-missa-inte/ Grattis maken 🙂

  1. monasuni skriver:

   Jag måste vara trög för jag fattar inte skillnaden!🤓

  2. monasuni skriver:

   Ähum, nu är jag med, sorry. Alla som beställer tre, eller fler, får en!

 6. Maria Ekdahl skriver:

  Hej Mona…..Jag frågade ju om jag fick skriva om CancerRehabFonden och det har jag gjort nu…Vill du läsa inlägget så hittar du det här https://mialek.wordpress.com/2016/04/28/jag-minns/ och sedan har jag en sida på Facebook som heter En liten önskan och där skickar jag länken https://www.facebook.com/enlitenonskan/
  Du får gärna kika in om du har tid…Tack för att du delar med dig. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *