Örenäs Slott

Smög omkring lite på slottet i morse. IMG_3409Skit att jag ännu inte fått igång min nya kamera för jösses vilka bilder jag hade kunnat ta då…IMG_3406IMG_3392Dukat för bröllop.IMG_3399IMG_3396IMG_3397IMG_3395Me and my doors …

IMG_3410Men min verklighet ser ut så här. I den här korridoren bor vi. I annexet intill slottet. Lite mindre fint men helt okej.

 

Nu säger vi tack och hej härifrån så ses vi i Simrishamn.

 

Som jag längtar!

0

6 responses to “Örenäs Slott

 1. Frida skriver:

  Jag tycker att det är underligt att du skriver illa om Örenäs Slott. Deras hemsida är tydlig och du kan boka ett rum i slottet om du betalar för det. Som du vet har ju dom flesta hotell olika typer av rum och man kan till stor del påverka det vid bokningen.

  Röka får man ju aldrig göra på hotell i Sverige och de flesta har på grund av allergier och hygienkrav även begränsningar när det gäller djur. Detta är självklart också något man kollar upp vid bokningen.

  1. monasuni skriver:

   Jag bokade rum via Booking.com sen hade jag mejlkontakt direkt med dom.

   1. Frida skriver:

    Hej igen,

    Ska inte näbba mig det är inte meningen men man ser det på booking också om man kollar lite noga. Kan dock hålla med om att det är något otydligt där. Booking brukar vara kanonbra annars och slottet såg fint ut i övrigt, man kan ju till och med få rum med havsutsikt.

 2. Maja S skriver:

  Tur ni drar .. Den där korridoren påminner om The Shining 😜

  1. Jeanette skriver:

   Hahahahaha😅😄😃

 3. Pudeltanten skriver:

  Apropå inget alls så kom jag på nu att jag mailade via Hemslöjdsprodukter och frågade angående en hatthylla där, men fick aldrig nåt svar🤔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *